Busz-Plusz Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Tarjáni út 1. 6581
Telefon: 06 34 324-220
Fax: 06 34 324-220
Mobil: 06 20 316-7455
GPS:  -
Weblap: www.buszplusz.hu
E-mail: buszplusz@buszplusz.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

A BUSZ-PLUSZ Kft. 2000. februárjában alakult.

A cél az volt, hogy jó minőségű autóbuszokkal és munkastílussal megfeleljünk az egyre növekvő elvárásoknak mind a munkás-, mind az egyéb személyszállítás területén. A munkánk eredménye, hogy cégünk 2004-re már:

- 1 db 45 fős Setra,
- 9 db 18 fős Mercedes Sprinter
- 7 db 14 fős Ford Transit
- 2 db 9 fős Mercedes Vito
- 1 db 8 fős Mercedes Viano

típusú gépjárművel rendelkezett.

Az általunk üzemeltetett gépjárművek műszaki állapota kiváló, gépkocsivezetőink pedig valamennyien nagy rutinnal rendelkeznek, beleértve ebbe a Közlekedési Felügyelet által előírt külön tanfolyamokat is. A személyszállításhoz szükséges valamennyi engedély rendelkezésünkre áll, a Felügyelet állandó kontrollja mellett.
 
A megye több településén megindult gazdasági fejlődés új ipari centrumok létrejöttét hozta magával és tette lehetővé, hogy az autóbusszal végzett munkás-személyszállításban a térség egyik meghatározó szereplőjévé válhattunk. Vállalatoknak ideális megoldás dolgozóik pontos munkába érésének biztosítására.

A dolgozóknak nem kell a zsúfolt helyi vagy helyközi járatokon utazni felesleges időveszteséggel az esetleges átszállások miatt. Az ilyen járatok menetrend szerinti szerződéses járatok, melyek a fuvaroztatóval kötött megállapodásban szereplő időrend szerint, az abban megjelölt típusú autóbuszokkal, a szerződésben megállapított díjon történnek.

A szerződéses járat útvonala és menetrendje a megrendelő igénye szerint bármikor módosítható.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: