LMN Bróker Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Vértanúk tere 20. 6575
Telefon: 06 34 312-454
Fax: 06 34 511-133
Mobil: 06 30 993-3068
GPS: 47.5594  - 18.4307
Weblap: www.lmnbroker.hu
E-mail: info@lmnbroker.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - pénzügyi szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - ügynöki tevékenység
        *  Üzlet, iroda - biztosítok
Bemutatkozás:

BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ TEVÉKENYSÉG

Társaságunk 1991. november 01-től független biztosítási alkuszcégként önállóan működik.
Cégünk nem a biztosító társaságok, hanem ügyfeleink megbízásából dolgozik, azok biztosítási igényeit, érdekeit teljes körűen képviselve. A biztosító intézetek - mivel az alkuszi tevékenységet szigorú törvényi feltételek határozzák meg - elismerik ezen cégek szakmai felkészültségét, amelyért jutalékot fizetnek. A biztosító társaságok díjtételeiben a kártartalékok, viszontbiztosítási költségek és működési kiadások mellett az alkuszi, üzletkötői tevékenység költsége is standard módon kalkulált, így közreműködésünk díjemelkedéssel nem jár.

Ennek megfelelően szerződött partnereink számára szolgáltatásaink díjmentesek, tevékenységünk biztosítási költségeiket nem növeli, sőt az esetek többségében - a korrekt kockázatfelméréseknek, a szerződések optimalizálásának, az ügyviteli munka jelentős részének átvállalása folytán - ezek a költségek jelentősen csökkenthetők.

Szilárd szakmai hátterünk és kapcsolatrendszerünk miatt különösen jól tudjuk kezelni az ügyfelek egyedi vagyon és felelősségbiztosítási igényeit, gépjárműbiztosítási flottaszerződéseit. 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: