Bogner Magyarország Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Dankó Pista u. 17. 6571
Telefon: 06 34 512-280
Fax: 06 34 512-289
Mobil:
GPS: 47.5757  - 18.3803
Weblap: www.bogner.hu
E-mail: info@bogner.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - acéláruk
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

Magunkról

A bécsi székhelyű Bogner Cégcsoport amely Ausztria egyik vezető nemesacél kereskedője már évtizedekre visszamenőleg tartott kereskedelmi kapcsolatokat magyarországi közepes és nagyfelhasználokkal az ausztriai raktárakból (Vösendorf, Bécs) illetve a Wels-ben található szervizcenterből történő kiszolgálással. A magyarországi gyorsabb, kényelmesebb kiszolgálás végett vált célszerűvé a leányvállat megalapítása Bogner Magyarország Kft néven tatabányai telephellyel 1995-ben. Tulajdonosok a Bogner Edelstahl GmbH és a Bogner&Petziwal GmbH.

A Bogner Csoport leányvállalatai megtalálhatók Ausztrián kívül Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában képviseletek Bulgáriában, Romániában illetve a volt Jugoszlávia tagállamaiban.

A Bogner Edelstahl több mint 50 éves sikeres kereskedelmi és raktározási gyakorlattal, együttműködve nyugat- és déleurópa számtalan gyártóművével, több tizezer tonnás raktárkészlettel igyekszik megrendelőit a lehető leggyorsabban kiszolgálni.

A Bogner Magyarország Kft szállítási programja megegyezik az anyavállalat által kínált termékekkel, melyből Tatabányán mintegy 250 - 300 tonnás készlet azonnali kiszolgálást tesz lehetőve a raktárkészlet erejéig. További anyagok a mindennapi beszállítást figyelembevéve ausztriai készletről 3-4 munkanap alatt állnak rendelkezésre.

Szállítási programunk

 − szerszámacélok, rúd illetve blokk formában
 − ötvözött acéltermékek hengerelt illetve kovácsolt,200 mm felett előnagyolt formában
 − rozsda- és saválló termékek lemez, cső, rúd illetve idomok
 − hegesztőanyagok rozsdamentes anyagok hegesztéséhez
 − húzott rudak automata illetve St minőségekben
 − szabványosított (normália) elemek a szerszámgyártás területére

Egyedi megállapodások, keretszerződések keretében a vevői igényeknek megfelelelő általános illetve speciális anyagok készletezésére is vállalkozunk, mely anyagokat szerződött partnereink a gyártás-termelés igényeinek megfelelően a kellő időben tudják elszállítani illetve leszállítjuk részükre.

Egy jólképzett csapattal és nagyméretű raktárlehetőséggel a vevőink igényeit a legteljesebb mértékben ki tudjuk elégíteni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: