Bauplast Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Szövetkezet u. 12. 6550
Telefon: 06 34 312-030, 06 34 317-185
Fax: 06 34 312-030
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.bauplast.hu
E-mail: bauplast@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műanyagipar
Bemutatkozás:

Az 1991-ben alakult Bauplast Műanyagipari és Kereskedelmi Kft fő tevékenységként a műanyag habarcsedények (ládák, dézsák, vödrök) teljes választékának kifejlesztését, gyártását és értékesítését tűzte ki célul. A termékcsalád mára 10 elemet tartalmaz melyek a legkülönbözőbb építőipari munkáknál használhatók. Ugyancsak a 90-es évek eleje óta gyártjuk a baromfi- és nyúl-feldolgozóipar számára az előhűtött áruk export szállításaihoz az egyutas Róma rekeszt. Mindkét termékcsalád újrafeldolgozott alapanyagokból készül, amelynek révén jelentős környezetterhelést tudtunk elkerülhetővé tenni.

A cég az eredeti koncepciójához hűen nem hozott létre saját gyártó kapacitást, (a termékek bérmunka konstrukcióban készülnek) anyagi eszközeit termékfejlesztésre, szerszámgyártásra illetve a belföldi és export igények kielégítésének minél magasabb szinten történő megszervezésére fordítja.

Logisztikai rendszerünk, raktárbázisunk biztosítja a gyors és zavartalan termékkibocsátást, a szállítási határidők pontos betartását.
Az 1997 óta működő minőségügyi rendszerünket 2002-ben az ISO 9001:2001 szabvány szerint átalakítottuk, majd 2006 év elején újratanúsíttattuk. A kezdetektől fennálló, igen jó európai kapcsolataink révén képesek és készek vagyunk a magyar ipar és mezőgazdaság különféle műanyag termékekkel történő ellátására. Új fejlesztésű termékeink az építőipar határterületeinek különböző műanyag termékekkel történő ellátását célozzák.

Termékeink magas minősége ehhez igazodó versenyképes áraink, a kiszolgálásunk színvonala, pontossága, rugalmassága azok az erősségeink amelyekkel eddig is, a jövőben is képesek vagyunk megfelelni az egyre növekvő igényeknek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: