Feparec Kft.
Város: 1106. Budapest
Utca: Jászberényi u. 18-20. 6495
Telefon: 06 1 433-0253
Fax: 06 1 433-0248
Mobil:
GPS: 47.4917  - 19.145
Weblap: www.feparec.hu
E-mail: feparec@feparec.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - újrahasznosítás, feldolgozás
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

Szolgáltatásaink:

PAPÍRHULLADÉK ÁTVÉTELE

Telepünkön minden olyan papírhulladékot átveszünk súlyhatártól függetlenül, mely az MSZ EN 643/2002-es szabványnak megfelel:
- hullámpapír
- vegyes papír
- színes újság
- fekete-fehér újság
- leporelló
- nátron, és fóliás nátron
- egyéb különleges minőségek

PAPÍRHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS

ÖSSZEGYűJTÖTT PAPÍRHULLADÉKÁT ELSZÁLLÍTJUK:

Cégeknél, irodaházakban, raktárakban, magánszemélyeknél keletkező papírhulladékot 500 kg felett saját szállítási költségünkön elszállítjuk: 500 – 1500 kg között ponyvás Iveco vagy Gazella típusú tehergépjárművel, 1,5 tonna felett speciális öntömörítős DAF tehergépjárművel, raklapos áru esetén MAN típúsú alacsony platós konténerszállító tehergépjárművet biztosítunk.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

TITKOS ANYAGOK MEGSEMMISÍTÉSE

TÁRSASHÁZ

E gyűjtési forma lényege, hogy a háztartásokban keletkező papíripari gyártásra alkalmas hulladékok már a keletkezés helyén nem kerülnek a kommunális hulladékba.

A társasházak saját területi adottságaiknak megfelelően jelölik ki azt a helyet, ahol a tárolás történik (közös helyiség, pincelejáró, garázs, stb.)

A helykijelölésnél lényeges, hogy idegen személy a hulladékhoz ne férhessen hozzá.

500 kg papírhulladék összegyűjtése esetén a FEPAREC Kft. saját költségén gépkocsit küld. A hulladékot beszállítja központi telepére, itt digitális hídmérlegen a hulladék mérlegelésre kerül. Az ellenérték postai úton, vagy átutalással kerül kifizetésre a Társasházak részére.

MOZGÓÁTVEVő-HELYES KIÁLLÁS

A papírhulladékok szelektív gyűjtésére ún. „mozgóátvevő-helyes” gyűjtési akciót szervezünk egyes kerületek Környezetvédelmi Bizottságai kezdeményezésére. Egy előre meghirdetett időben és helyen cégünk tehergépkocsija a helyszínre „települ”. A gépkocsivezetőt mérleggel, készpénzzel és bizonylatokkal látjuk el, az érkező beadóktól a különböző papírfajtákat készpénzfizetés ellenében veszi át. A gyűjtés időpontját a lakosság otthon tartózkodásának időpontjához igazítjuk (hétvége). Ilyen gyűjtési akciókat a XII., a XVII., a XVIII. valamint a XXII. kerület Önkormányzata szervez rendszeresen.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: