Akksi Kft.
Város: 2800. Tatabánya
Utca: Dózsakert u. 51. 6475
Telefon: 06 34 310-033
Fax: 06 34 310-033
Mobil:
GPS: 47.5824  - 18.391
Weblap: www.akksi.hu
E-mail: akksi@akksi.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Az AKKSI Kft. 1991-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonnal. Dinamikus fejlődésének köszönhetően ma Magyarország egyik vezető akkumulátor gyártójává vált. A cég fő tevékenységi területe az akkumulátorok gyártása és forgalmazása.

Az akkumulátor gyártás a társaság zalaegerszegi telephelyén folyik, értékesítését országosan kiépített saját kereskedelmi hálózatán keresztül látja el. A közúti járműpark igényeit szem előtt tartó gyártmány skála gazdag választékot kínál a partnerek számára. A termékválasztékban megtalálhatók az AKKSI, MAGNUM, BOGEN, TORNADO márkák. A cég termékeit a belföldi piacon értékesíti, kiskereskedelmi és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt folytatva. A vállalkozás munkatársai közreműködésével egész Magyarország területén magas szintű szaktanácsadást illetve szervizszolgálatot valamint gyors garanciális ügyintézést biztosít.

Az AKKSI Kft. tevékenységi körében, az akkumulátorok gyártásánál és a szolgáltatás minél magasabb szintű ellátásánál, egyik legfontosabb szempont az, hogy a minőségi követelményeket kielégítsék. Ennek legbiztosabb eszköze az ISO szabványok szerint tanúsított Integrált Minőség- és Környezetirányítási rendszer alkalmazása.

Szolgáltatásaink:

Akkumulátorok kiszállítása
Akkumulátorok bevizsgálása
Tanácsadás
Egyedi ajánlatkészítés
Használt akkumulátorok elszállítása
Gyors garanciális ügyintézés

Az AKKSI mindent megtesz azért, hogy a vevői elégedettek legyenek. Ehhez azonban a termékeinket forgalmazó kereskedőknek és üzleti partnereinknek is elégedettnek kell lenniük. Fontos számunkra, hogy a kereskedők arra koncentrálhassanak, ami tevékenységük lényege: a vásárlók tökéletes kiszolgálására. A termékeinkkel szemben támasztott magas minőségi elvárások alapján beszállítóinktól kiváló termék- és szolgáltatási színvonalat várunk el. Partnereinknek pedig stabil, hosszú távon kiszámítható kapcsolatot és referenciát kínálunk.

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 8.00-16.00
         Szombat: 8.00-12.00

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: