TRI-OR Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Vértanú utca 107. 6446
Telefon: 06 22 505-630
Fax: 06 22 505-631
Mobil:
GPS: 47.1984  - 18.4284
Weblap: www.tri-or.hu
E-mail: tri-or@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - víz, gáz, fűtésszerelés
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Vállalkozásunk, a TRI-OR Kft. Székesfehérváron működik. Meghatározó tevékenységünk a tüzeléstechnika és irányítástechnika. Kazánok, gáz és olajégők, ipari kemencék teljes körű szervizmunkáit végezzük rendszeres jelleggel.

Ezen a területen vezető gyártmányoknak vagyunk a márkaszervize (Viessmann, Weishaupt) és szerződött szervize (Buderus, Riello). A gyártók hazai képviselőivel kötött szerződésünk feljogosít a termékeik értékesítésére is.

Tehát, ha Ön magas műszaki színvonalú ár-érték arányos kazánt, égőt, napkollektort kíván vásárolni, betervezni, beszerelni vagy a már meglévőkhöz megbízható szerviz hátteret keres, forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó lakossági vagy nagyipari méretű berendezésekről.

A kiválasztáshoz, beszereléshez vagy tervezéshez telephelyünkön díjtalan tanácsadással és műszaki információkkal állunk az Ön rendelkezésére.

Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk ipari hőfejlesztő berendezések, kemencék, mérő- és szabályozó rendszereinek tervezésében, kivitelezésében.

2003 és 2004 évben felkészültünk és megszereztük az akkreditált jogosultságot földgázüzemű tüzelő berendezések emissziójának mérésére.

Állandó megrendelőink:

ALCOA-Köfém, AFL Hungary, VT Mechatronika, ERICSSON, Bohnacker, AXIMA, MÁV Rt., PHILIPS, METRO Áruházak, Interspar Áruházak

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: