Elektro-Optika Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Kaktusz u. 22. 644
Telefon: 06 23 520-077
Fax: 06 23 374-965
Mobil:
GPS: 47.3963  - 18.9288
Weblap: www.elektro-optika.hu
E-mail: alpha24@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - optika
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

Az ELEKTRO-OPTIKA Kft. tevékenységi köre, története


Az ELEKTRO-OPTIKA Kft. 1993-ban alakult. Profilja az egyetemeken, kórházakban, kutató intézetekben, gyógyszergyárakban használt mikroszkópok, kolposzkópok, refraktométerek, szemészeti műszerek helyszíni javítása és karbantartása.
Ezt a munkánkat az előző 30 év gyakorlati tapasztalataira, partneri kapcsolataira alapozva végzik szerviz szakembereink.
1997-ben profilunkba felvettük a műszer-kereskedelmet is.

2002-től megkezdtük az Alpha típusú műszerek fejlesztését és összeszerelését. 2007-től forgalmazzuk az olasz Optika Microscopes termékeit, ALPHA-OPTIKA márkanéven. Kérjük, tekintsék meg weblapunkat: www.alpha-optika.hu


Az általunk forgalmazott műszerek felsorolása:
biológiai-, kutató-, sztereo-, inverz-, polarizációs-, fáziskontraszt-, sötétlátóteres-, fluorescens-mikroszkópok,
nőgyógyászati kolposzkópok,
orr-, fül-, gégészeti vizsgáló és operációs mikroszkópok,
szemészeti réslámpák,
dioptriamérok,
próbaszemüveg szekrények,
élelmiszeriparban és vegyiparban használt kézi és asztali refraktométerek.

Foglalkozunk digitális képrögzítési technikával is a fenti műszerekre építve. A számítógépben rögzített képekhez használhatják az általunk telepített képanalizáló programot. Digitális fényképezőgépek több típusát tudjuk a meglévő műszereikhez illeszteni.

 

Annak érdekében, hogy partnereinket még nagyobb precizitással, jobb minőségű kiszolgálással lássuk el, az ELEKTRO-OPTIKA Kft. 2000. március 2. óta DIN EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben dolgozik.

A partneri kapcsolataink száma meghaladja az 1300-at. Partneri körünkbe olyan intézetek is tartoznak, mint az Országos Onkológiai Intézet, az Országos Tisztiorvosi Hivatal, az Országos Állategészségügyi Intézet, az Országos Kardiológiai Intézet, megyei Kórházak, városi Kórházak, megyei ÁNTSZ-ek, megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalok, a Magyar Tudományos Akadémia különböző Kutató Intézetei, a Richter Gedeon Gyógyszer Vegyészeti Gyár, az EGIS Gyógyszergyár, mind az öt magyarországi orvosi egyetem, a Gödöllői, a Keszthelyi, a Debreceni, a Mosonmagyaróvári, a Kaposvári Agrártudományi Egyetem, az Állatorvostudományi Egyetem, a Szakorvosi Intézetek, Egészségügyi Központok.


Reméljük, hogy Önöket is partnereink között tudhatjuk a jövőben!    
  

Az Elektro-optika Kft.2 000 óta egy új tevékenységi körrel bővült , a fürdőszoba kiegészítők forgalmazásával.

A vállalkozásunk célja az igények maximális kielégítése ezen a piacon. Ehhez a gyártó biztosítja a folyamatos megfelelő mínőségű terméket , amit az ISO 9001:2001 tanusítvánnyal bizonyít.

Ezúton szeretnénk bemutatni cégünket és az átalunk forgalmazott termékeket annak reményében , hogy Önt is az elégedett vásárlóink között tudhatjuk.

 

Mottónk : Exkluzív termékek -elérhető áron!

 


 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: