Z&É-Med Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Város: 1165. Budapest
Utca: Margit utca 114. 6426
Telefon: 06 1 401-4577, 06 1 401-4579
Fax: 06 1 401-4589
Mobil:
GPS: 47.5176  - 19.1917
Weblap: www.ze-med.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
Bemutatkozás:

A Z&É-MED KFT 1994 februárjában budapesti székhellyel kezdte meg működését.

Alaptevékenységünk orvosi műszerek, anyagok és felszerelések forgalmazására valamint szervizelésére terjed ki. Az általunk forgalmazott termékek közül a műszerek döntően importból származnak, de hazai gyártókkal is vannak szerződéses kapcsolataink. Vevő partnereink kórházak, klinikák, rendelőintézetek és magán egészségügyi intézmények.

Forgalmunk 50%-át a műszerek, másik felét pedig a napi felhasználású anyagok köre teszi ki.
A műszerek importját nyugat-európai gyártóktól, döntően kizárólagos forgalmazói szerződés alapján bonyolítjuk
Valamennyi külföldi beszállítónk és termékeik nemzetközi minőségi tanusítványokkal rendelkeznek.

Kiemelt szakmai területeink a bőrgyógyászat, a proctológia, a fül-orr-gégészet, melyek számára a teljes eszköz kínálatot tudjuk biztosítani. Sebészetek, aneszteziológiai területek számára hasznos kiegészítő és kisműszereket, sugárterápiás osztályok számára speciális fixáló rendszereket és sugárvédelmi eszközöket kínálunk. Az egészségügyi higiénia teljes vertikuma azaz adagolók, vegyszerek és papíráruk széles választéka rendelkezésre áll. Rendelőintézetek, magán praxisok indulását teljes és speciális felszerelési tanácsadással segítjük, folyamatos működésükhöz anyagokat, eszközöket biztosítunk.

A megrendelt árukat igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni a felhasználókhoz. Ennek feltételeit korszerű raktárunk adja, ahol a leggyakrabban keresett termékekből állandó készletet tartunk.

Vevőpartnereinkkel hosszútávú, jó kapcsolat kialakítására törekszünk. A szakmai szempontok messzemenő figyelembevételével nyújtunk segítséget a megfelelő műszerek kiválasztásában. Eladott műszereink rendszeres karbantartásáról, szervizeléséről jól képzett szakembereink gondoskodnak.

Szeretnénk a jövőben Önt is partnereink között üdvözölni.

Nyitvatartás:
Iroda: H-P 8-16.30
Raktár: H-P 9-16

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: