Haisystems Kft.
Város: 1143. Budapest
Utca: Jurisics Miklós u. 20. 6400
Telefon: 06 1 422-0444
Fax: 06 1 220-9787
Mobil:
GPS: 47.5047  - 19.1053
Weblap: www.haisystems.hu
E-mail: info@haisystems.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - mérnöki tevékenységek
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

HAISystems Kft-t (2004. elejéig Haitec Magyarországi Kft. néven) három - jelentős múlttal és sikerekkel bíró - IBM Business Partner alapította 1998-ban:

HAITEC AG Németország, az IBM egyik legnagyobb németországi partnere,
a Fabicad Kft.
és az Opsys Kft.

Az elmúlt időszak fejlődési folyamatát követően 2003. év végén kialakult a végleges tulajdonosi struktúra, melynek eredményeként, döntő többségében az Opsys Kft. birtokolja a céget.

A vállalkozás fő tevékenységi köre a rendszerintegráció, a magas technológiai színvonalat képviselő (high-end) megoldásszállítás, a hardver és szoftver eszközök széles platformján nyújtott műszaki mérnöki szolgáltatások. A kezdetektől fogva a saját cégeinknél és a németországi alapító vállalatunknál felhalmozott tudás és szakértelem birtokában cégünk az ipari termelésben, az üzleti életben, oktatási és kormányzati területeken alkalmazott megoldásokra szakosodott, elsősorban IBM-alapú, de más nagynevű gyártók által szállított technológiákat is igénybe véve.

A HAISystems Kft. több kitüntető szakmai címet mondhat magáénak. Az üzleti sikerhez hozzájárul az IBM-mel való szoros együttműködés, melynek elismeréseként megszerezte az Advanced RS/6000, Lotus és CATIA Partneri címeket, valamint 2001-ben a kitüntető "IBM ADVANCED BUSINESS PARTNER" fokozatú elismerést. 2001-ben, mint az IBM egyik legnagyobb sikereket elérő partnere, megkapta a "Kiváló MKGI Partner" oklevelet.
2004-től a központosított közbeszerzésben az IBM RISC, CISC és SW partnerség mellett Canon termékekkel is szerepel a cég.

A fentiek mellett - üzleti területen - az Oracle, a CheckPoint és a Citrix partnerség is jelzi széleskörű szakmai tevékenységünket.

A HAISystems Kft. 2001-ben megszerezte a MSZ EN ISO 9001 szerinti minősítést, mint rendszerintegrátor és alkalmazásfejlesztő.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: