Simkó Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Mura u. 2. (Széphő Rt. telephelyén) 6344
Telefon: 06 22 504-062
Fax: 06 22 504-063
Mobil: 06 20 946-3525
GPS:  -
Weblap: www.simkokft.hu
E-mail: rendeles@simkokft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

1993-óta forgalmazunk sertés, marha, hal vad és baromfi termékeket szállodák, éttermek, vendéglátóhelyek valamint közétkeztetés részére. Székesfehérvári központtal, saját gépjármûparkkal, saját hűtőházunkból látjuk el partnereinket.

Családi vállalkozásként kezdtünk, édesapám Kőszegen muködő hal- vad delicates boltjából indultak első szállításaink. Ezt követően a folyamatos fejlesztésre nagy figyelmet fordítottunk, szinte minden évben hajtottunk végre beruházást, hogy magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a bővülő ügyfélkörünk és a növekvő igények biztonságos folyamatos kielégítésére. Az eltelt idő alatt sok tapasztalatot gyűjtöttünk a vendéglátás szakmai igényeit illetően, nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy ezeket beépítsük cégünk működésébe. Hazai és import termékek egyaránt szerepelnek kínálatunkban, folyamatosan vizsgáljuk a magyar gyártók és importőrök kínálatát, igyekszünk a legjobb ár érték arányú termékeket eljuttatni vevőinkhez.

Célunk, hogy a fagyasztott termékek köréből szinte minden amire a vendéglátásban szükség lehet kiváló minőségben, magas szolgáltatási színvonalon vevőink rendelkezésére álljon. Minden termékünk minősége, csomagolása, tárolása és szállítási feltételeink is megfelelnek a HACCP rendszer előírásainak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: