Personal Best Kft.
Város: 1132. Budapest
Utca: Visegrádi utca 39. 6337
Telefon: 06 1 412-1144
Fax: 06 1 412-1145
Mobil:
GPS: 47.5169  - 19.057
Weblap: www.personalbest.hu
E-mail: info@personalbest.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógytorna, masszázs
Bemutatkozás:

Napjainkban a vállalatok versenyképességének egyik legfontosabb eleme a megfelelő humánerőforrás. Nem elég azonban kiválasztanunk a legjobb munkaerőt, biztosítani kell, hogy dolgozóink a legoptimálisabb teljesítményre legyenek képesek. Olyan ez, mint a versenysport. Kiemelkedőt kell nyújtanunk, méghozzá folyamatosan.

Az eredményes és hatékony munkavégzés alapja a jó közérzet.

Az Amerikai Egyesült Államokban már régen felismerték, hogy a dolgozók jóléte, jó közérzete összefügg a vállalat sikerével, így érdemes rekreációs programokkal karbantartani a munkatársak egészségét.

A Personal Best Amerikai-Magyar Társaság 1998-ban elsőként tette lehetővé Magyarországon, Irodai Mobil Masszírozás néven, hogy munkahelyi keretek között lehessen igénybe venni ilyen preventív szolgáltatást.

Cégünk 25 masszőre jelenleg havonta több mint 130 vállalat 4000 dolgozóját gyúrja át munkaidőben.

 ...hogy a munkahelyén is a legjobb formáját hozza

Alapvető problémának tartjuk, hogy az egészségtudatosság hangsúlyozását ma már mindenhol halljuk, az emberek többsége azonban csupán üres reklámszlogenként éli meg ezeket a gondolatokat.

Sokan meg sem tudják fogalmazni problémáikat. Mindannyiunknak meg kell tehát tanulnunk, mit tehetünk egészségünkért.

Hisszük, hogy a tudatos egészség felé vezető út bizalmi kapcsolaton alapszik. A mi hozzáadott értékünk a bensőséges viszony pácienseinkkel, melynek következtében felszínre kerülnek az egyedi igények. Ezek az igények hívták életre további szolgáltatásainkat is, mint a munkahelyi gerinctorna, az ergonómia és a vállalati egészségnap.
Bízom abban, hogy tájékoztatónk áttekintése első lépése lesz egy kölcsönös megelégedettségen alapuló, hosszú távú kapcsolatnak.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: