Sani-Prevent Mozgásszervi Központ
Város: 1091. Budapest
Utca: Tűzoltó u. 78-80. 6327
Telefon:
Fax:
Mobil: 06 30 433-6073
GPS: 47.4796  - 19.0813
Weblap: www.saniprevent.hu
E-mail: kocs@saniprevent.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - életmód, egészség
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
        *  Egészség - magánrendelők, kórházak
        *  Egészség - tanácsadás
Bemutatkozás:

XXI. Század emberének legnagyobb értéke a munkaképesség, aminek záloga a kifogástalan egészség- fizikai, szellemi állapot- ennek eléréséhez, megtartásához, visszaállításához kíván segítséget nyújtani a Sani-Prevent KFT.
A betegségek nagy része anyagforgalmi eredetű, aminek  hátterében a nem megfelelő táplálkozás áll. Étrendünkből nagyon gyakran hiányoznak eszenciális összetevők- olyan tápanyagok amiket a szervezet egyéb, hasonló molekula szerkezetű anyagokból nem tud előállítani, így az étrendünkben elengedhetetlen  a folyamatos jelenlétük  -ezeknek a hiánya különféle megbetegedések elindítója lehet. A legtöbb esszenciális anyag a tengeri eredetű élelmiszerekben található. Földrajzi helyzetünkből adódóan ilyenekhez kevésbé jutunk hozzá, pótlásuk majdhogy nem csak étrend kiegészítők révén lehetséges.

Cégünk profilja , a mozgásszervi problémák megelőzéséhez, a működőképesség visszaállításához elengedhetetlen étrend kiegészítők importja, hazai forgalmazás. A szakemberek figyelmének felkeltése, az átlag emberek tájékoztatása a " tudomány köznyelvre fordítása révén".

Tevékenységünk megnevezése:  Sani-Prevent Mozgásszervi Program (SPMP)

Mottónk: Felszabadult, fájdalommentes mozgást mindenkinek!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: