Safari Travel Kft.
Város: 1132. Budapest
Utca: Visegrádi utca 12. 6318
Telefon: 06 1 239-4848
Fax: 06 1 239-4848
Mobil:
GPS: 47.5128  - 19.0544
Weblap: www.safaritravel.hu
E-mail: safaritravel@safaritravel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - utazási irodák
Bemutatkozás:

Örömmel ajánljuk figyelmébe egész évben aktuális prospektusunkat. Ajánlatainkat a mai kor igényei alapján állítottuk össze, a szerintünk igen fontos tényezők figyelembe vételével:

- rugalmas indulási időpontok
- programok összeállítása egyéni igények alapján
- legjobb ár
- legjobb minőség

Egyéni utazás esetén is ügyelünk arra, hogy Ön soha ne érezze egyedül magát. Utazása megkezdése előtt a programokat, szállodákat megtekintheti videóról irodánkban, ezek után személyes tapasztalatainkat is figyelmébe ajánlva Ön választ időpontot, szállást, programokat.

Az indulás kezdetére mindent elintézünk Önnek. Repülőjegy, szállás, programok, vízum, biztosítás, stb. Önt a választott ország repülőterén megérkezéskor várni fogják, magyar, vagy angol-német nyelven beszélő partnereink. A visszautazás megkezdéséig a transzfereknél, programoknál végig segítik Önt.

Az általunk kínált országokban egész éves jelenlétünk, tapasztalatunk biztosíték a maradandó és szép élmények megszerzésére. Tartson velünk egész évben!

Élményekben gazdag utazást, kellemes pihenést kívánunk!

Egész évben saját szervezésű programjaink mellett irodánkban megtalálja a teljes hazai bel- és külföldi utazási ajánlatokat, valamint befizethetnek a TOUROPA, GULET, FTI, MEIERS, DER társasútjaira, üdüléseire. Az idei év újdonsága: szállásfoglalás a világ bármely pontjára.

Közvetlen repülőjegy foglalás a világ minden pontjára!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: