Sara Lee Hungary Zrt.
Város: 1132. Budapest
Utca: Váci út 22-24. 6317
Telefon: 06 1 237-9100
Fax: 06 1 239-6960
Mobil:
GPS: 47.5161  - 19.0596
Weblap: www.saralee.hu
E-mail: vevoszolgalat@saralee.com
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A Sara Lee magyarországi vállalata - a hazai forró ital piac vezető szereplője - a Chicago-központú Sara Lee Corporation legnagyobb vállalata a közép-európai régióban. Mintegy 450 főt foglalkoztat, kávé és tea gyártással, forgalmazással, valamint háztartási és testápolási termékek forgalmazásával foglalkozik.

Vállalatunk a vevők és a fogyasztók igényeinek magas fokú kielégítésére törekszik három fő területen: Kávé és Tea Kiskereskedelem, Vendéglátó üzletág, valamint Háztartási és Testápolási termékek.

Elkötelezettek vagyunk márkáink iránt. A több mint 250 éves múltra visszatekintő Douwe Egberts, a Pickwick, a vendéglátó üzletágban jól csengő Piazza d’Oro, az Ambi Pur, a Sanex, a Radox, a Gabi, a Chemotox, a Kiwi, mind-mind a fogyasztók által jól ismert és kedvelt termékek. A Douwe Egberts, az Omnia , a Pickwick és a Chemotox Superbrand minősítéssel rendelkezik.

Cégünk a hazai piac mellett számos európai országot lát el kávéval és teával, a rákospalotai gyár a folyamatos beruházásoknak köszönhetően a cégcsoport második legnagyobb teaellátó központja Európában.

Vállalatunk ISO 9001 valamint ISO 14001 minősítéssel rendelkezik, mely jelzi termékeink és munkánk minősége, valamint a környezet iránti elkötelezettségünket.

A fogyasztók igényeinek folyamatos magas szintű kielégítéséhez elengedhetetlen eszköz az innováció, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk. Gondoljunk csak a gyümölcsízű teákra amelyeket 1992-ben, vagy a zöld teákra, amelyeket 1999-ben a Sara Lee veztett be a magyar piacra. Az elmúlt évek sem múltak el újdonságok nélkül, a 2003-ban bevezetett a Douwe Egberts csökkentett koffeintartalmú kávék, valamint 2005-ben bevezetett Pickwick instant jeges tea szintén a Sara Lee újdonsága.

A Sara Lee Hungary Zrt. a minőség, a környezet, a márkák, a vevők és fogyasztók iránti elkötelezettsége mellett nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra is, támogatja a komolyzenét, a képzőművészetet és a rászorulókat.

Tovbbi oldalaink:

www.pickwicktea.com/hu

www.douwegberts.hu

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: