Castrum Lovagi Étterem
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Várkörút 3. 6279
Telefon: 06 22 505-720
Fax:
Mobil:
GPS: 47.1923  - 18.4117
Weblap: www.castrumlovagietterem.hu
E-mail: castrum@castrumlovagietterem.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Szórakozás, vendéglátás - rendezvények, események
Bemutatkozás:

"A királyok városában királyi módon étkezhet!"

Hangulatos éttermünk ünnepségek, baráti összejövetelek számára is nagyszerű helyszínt nyújt.

Előzetes asztalfoglalás igénye esetén hívjon minket!

Tel.: 06 22 505-720

Konyhafőnök ajánlata     

Előétkek hidegen:  
a.0   Libamáj zsírjában friss zöldségekkel                                       
a.1   Füstölt-főtt csülök  tormával, mustárral, lilahagymával
a.2   Tastárbifsztek pirítossal, friss zöldségekkel  
 
Levesek:   
a.3   Csülkös bableves 
a.4  Magyaros gulyásleves csipetkével  (marhalábszárból) 
a.5  Korhelyleves ahogy I. Nagy Lajos szerette (füstölt csülkös)                                   
      
Frissensültek:   
a.6  Lovagi tekercs burgonyapürével  /pulykamell sajttal ,gombával, paradicsommal töltve, oregánóval ízesítve/   
a.7  Rántott sertésborda hasábburgonyával, vegyes savanyusággal  
 a.8  Jólak-tál: /hűbéreseinknek/  
 /Cigánypecsenye, bélszín,  natúr és rántott sertés karaj,  hasábbal, savanyúval/   
a.9  Libamáj roston sütve alma krutonon,  burgonyapürével 
a.10 Udvarhölgyek  kedvence !  / bacon szalonnába tekert bazsalikomos csirkemell, friss salátával, kapros joghurtos öntettel/   
     
Családoknak ajánljuk: /két felnőtt két gyerek részére/   
a.11 Udvarnépe tálja:  /rántott borda, rántott trappista, rántott gomba, cigánypecsenye, csirkemell párizsiasan vegyes körettel, tartármártással, savanyúsággal/   
a.12 Pisztráng urunk patakjaiból /egészben sült pisztrángok ( 25-32 dkg) citromos mártással, héjas burgonyával/  
a.13 Fekete lovag kardja / fényezett oldalas steak burgonyával párolt káposztával /   
a.14 Sült csülök  káposztás ropogós nudlival                     
a.15 Fogas filé roston, friss kevert salátával / házi dressingel /  
      
Desszertek:   
a.16  Mákos - fahéjas guba 
a.17 Gundel palacsinta                                                           a.18 Melba Kehely   / vanília fagylalt, őszibarackkal, tejszínhabbal, aszalt gyümölcs darabkákkal díszítve/  
     
Konyhafőnök: Óvári Edit                                       Üzletvezető:Szeder Tibor

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: