"A királyok városában királyi módon étkezhet!"
Hangulatos éttermünk ünnepségek, baráti összejövetelek számára is nagyszerű helyszínt nyújt.
Előzetes asztalfoglalás igénye esetén hívjon minket!
Tel.: 06 22 505-720
Konyhafőnök ajánlata
Előétkek hidegen: a.0 Libamáj zsírjában friss zöldségekkel a.1 Füstölt-főtt csülök tormával, mustárral, lilahagymával a.2 Tastárbifsztek pirítossal, friss zöldségekkel Levesek: a.3 Csülkös bableves a.4 Magyaros gulyásleves csipetkével (marhalábszárból) a.5 Korhelyleves ahogy I. Nagy Lajos szerette (füstölt csülkös) Frissensültek: a.6 Lovagi tekercs burgonyapürével /pulykamell sajttal ,gombával, paradicsommal töltve, oregánóval ízesítve/ a.7 Rántott sertésborda hasábburgonyával, vegyes savanyusággal a.8 Jólak-tál: /hűbéreseinknek/ /Cigánypecsenye, bélszín, natúr és rántott sertés karaj, hasábbal, savanyúval/ a.9 Libamáj roston sütve alma krutonon, burgonyapürével a.10 Udvarhölgyek kedvence ! / bacon szalonnába tekert bazsalikomos csirkemell, friss salátával, kapros joghurtos öntettel/ Családoknak ajánljuk: /két felnőtt két gyerek részére/ a.11 Udvarnépe tálja: /rántott borda, rántott trappista, rántott gomba, cigánypecsenye, csirkemell párizsiasan vegyes körettel, tartármártással, savanyúsággal/ a.12 Pisztráng urunk patakjaiból /egészben sült pisztrángok ( 25-32 dkg) citromos mártással, héjas burgonyával/ a.13 Fekete lovag kardja / fényezett oldalas steak burgonyával párolt káposztával / a.14 Sült csülök káposztás ropogós nudlival a.15 Fogas filé roston, friss kevert salátával / házi dressingel / Desszertek: a.16 Mákos - fahéjas guba a.17 Gundel palacsinta a.18 Melba Kehely / vanília fagylalt, őszibarackkal, tejszínhabbal, aszalt gyümölcs darabkákkal díszítve/ Konyhafőnök: Óvári Edit Üzletvezető:Szeder Tibor