Borland Magyarország Kft.
Város: 1143. Budapest
Utca: Hungária köz 1-5. 6231
Telefon: 06 1 467-1780
Fax: 06 1 467-1780
Mobil:
GPS: 47.5083  - 19.104
Weblap: www.borland.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
Bemutatkozás:

Maximalizálja a szoftverek üzleti értékét
A Borland a platformfüggetlen szoftverszállítási optimalizációs szolgáltatások globális vezető szállítója, amely a szoftverfejlesztést a szoftverek üzleti értékének maximalizálásához szükséges embereket, folyamatot és technológiát összehangoló menedzselt üzleti folyamattá alakítja át.

A Borland világszerte több mint 1 300 alkalmazottal rendelkezik, irodái több mint 20 országban működnek, és piacvezető megoldásait a Global 2000 vállalatok több mint 80 százaléka felé biztosítja több mint 22 éve. A Borland elkötelezett a szoftverek, szolgáltatások és partnerkapcsolatok folyamatos biztosítása iránt, segítendő ügyfeleinket szoftverszállítási folyamataik költséghatékony, minimális kockázattal és maximális megtérüléssel járó átalakításában.

Díjnyertes szoftverek: A Borland évről évre az iparág széleskörű elismerését élvezi olyan kiváló műszaki megoldásaiért, amelyek új mércét állítanak fel. A piacvezető IDE-ktől – JBuilder® és Delphi® – a legszélesebb körben üzembehelyezett CORBA® infrastruktúra megoldásokig – VisiBroker® – a Borland technológiájának célja, hogy maximalizálja a szoftver-befektetések hozamát. Azért harcolunk, hogy az ügyfelek a versenyhelyzetet legjobban szolgáló döntéseket hozzák, és azokat ne más informatikai szállítók platform- vagy szolgáltatási tervei határozzák meg, ezáltal kiszűrjük annak a kockázatát, hogy ügyfeleink egyetlen technológiára legyenek kényszerülve.

Innovatív megoldások: A Borland Core SDP lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a szoftverfejlesztést üzleti folyamatként menedzseljék, maximalizálva és felgyorsítva a csapat és az egyének munkáját. A Borland Core SDP egy testreszabható, folyamat- és szerepközpontú környezet, az iparág első olyan integrált platformja, amely a szoftverfejlesztési életciklus minden egyes lépését kezeli.

Értéknövelt szolgáltatások: Az üzleti vállalkozások szoftverszállítási folyamatainak átalakítása érdekében a Borland átfogó, globális szolgáltatási csoportot és folyamat-optimalizálási gyakorlatot kínál. A Borland több mint 20 évnyi legjobb gyakorlat és tapasztalat alapján kínál integrált komponenseket ügyfeleinek és partnereinek.

Stratégiai partnerek: A Borland vezető műszaki és szolgáltató vállalatokkal karöltve vezető szerepet játszik a szoftverfejlesztés menedzselt üzleti folyamattá történő átalakításában. A Borland az egyetlen olyan kipróbált szállító, amely platformfüggetlen megoldásokat kínál, és ezáltal valóban támogatja, hogy az ügyfelek a Microsoft® .NET keretrendszer, J2EE™, Eclipse és a fő Java™ alkalmazás-környezetek között válasszanak. A Borland ugyanakkor olyan vezető globális rendszerintegrátorokkal is együttműködik, mint az Accenture, EDS és Capgemini.

A cég erősségeire és tapasztalataira támaszkodva kínálja a legmagasabb értéket ügyfelei számára.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: