Aerotrade Kft.
Város: 1143. Budapest
Utca: Ilka u. 31. 6206
Telefon: 06 1 801-9172
Fax: 06 1 801-9173
Mobil:
GPS: 47.5088  - 19.0974
Weblap: www.aerotrade.hu
E-mail: info@aerotrade.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - fűtés
        *  Szolgáltatás - klíma
Bemutatkozás:
Az 1996-ban alakult Aerotrade Klíma- és Fűtéstechnikai Kft. tevékenységét a német EMCO cég képviseleteként kezdte. Az Alsó-Szászországban működő, elsősorban padlókonvektorokat és légtechnikai befúvó elemeket előállító EMCO saját területén közel 40 éve tartozik Európa vezető gyártói közé.
Az Aerotrade több lábra állításának jegyében vette át 1997-ben a cég az olasz ROBUR gáztüzelésű hőlégfúvók képviseletét, majd az ipari fűtéstechnikai kínálat szélesebbé tétele érdekében a szintén olasz FRACCARO gáztüzelésű sötétsugárzó berendezései kerültek fel az importált és forgalmazott termékek palettájára. Mindkét nagymúltú, észak-olasz székhelyű gyártó minőségi fűtőberendezések tíz- és százezreit értékesíti világszerte.
Cégünk számítógépes méretezéssel is támogatott, gyors, széleskörű műszaki tanácsadással áll az ügyfelek, és az általunk forgalmazott készülékekkel kapcsolatba kerülő műszaki szakemberek rendelkezésére. Megbízhatóan működő berendezéseink egyébként is hosszú élettartamának megnyújtásához országos szervizhálózat igyekszik segítséget nyújtani.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: