Joe Forrest Bt.
Város: 1165. Budapest
Utca: Hunyadvár u. 67. 6205
Telefon: 06 1 403-4785
Fax: 06 1 402-0631
Mobil:
GPS: 47.513  - 19.2086
Weblap: www.joeforest.hu
E-mail: forest@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
Bemutatkozás:

Vállalkozásunk 1996 nyarán alakult, tulajdonosai 100%-os arányban belföldi magánszemélyek.

Megalakulásunkkor minőségi szolgáltatás nyújtását tűztük ki célul, melyet vevőközpontú értékesítési koncepció alkalmazásával kívántunk elérni. Ennek szellemében alakítottuk ki fő tevékenységünket, melynek keretében oktatási- és vizuáltechnikai termékek szervizelését specializáltan láttuk el.

Az indulási stratégiánk meghozta a hozzá fűzött reményeinket. Mára szakembereink megismerték a Magyarországon forgalomban lévő készülékek szinte minden típusát.

Emellett természetesen folyamatos képzések által munkatársaink elismert termék és kereskedelmi ismereteket szereztek szakterületükön.

A megfelelő műszaki háttérre és sokrétű kereskedelmi ismereteinkre alapozva 1999-ben szervizelési szolgáltatásaink mellett - kereskedelmi vonalunkat is megnyitottuk. Kínálatunkban a világmárkás termékek - NOBO, BRAUN, HAMA, PANASONIC, SAMSUNG, DRAPER, SANYO, stb - széles skálája megtalálható. Célunk, hogy mind a kis-, mind pedig a nagykereskedelmi partnereinket szaktudásunkkal is támogassuk, ezért igény esetén szaktanácsadással, szóbeli tájékoztatással is segítjük vásárlóink döntéseit. Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a forgalmazott termékeinkhez kapcsolodó kiegészítő eszközökben is minden igényt kielégítő választékot kínáljunk.

Az előbbiek tekintetében egyértelműen kiderül, hogy vállalkozásunk széles körű ismerettel és magasszintű szaktudással rendelkezik, versenyképes és komplex szolgáltatás- illetve termékskálát képvisel, mindamellett, hogy folyamatosan arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink fejlesztését az EU által képviselt minőségi színvonalhoz való harmonizálás jegyében valósítsuk meg.

Magyarország Európai Uniós tagsága lehetővé teszi cégünk számára piacunk kiterjesztését, a vállalkozási kultúra fejlődését, és ezáltal a korrekt és hosszú távú kapcsolatok kialakulását.

Önökért és a XXI. század igényeinek megfelelve elkészítettük honlapunkat. Köztudott, hogy az oktatástechnikai eszközök hihetetlen gyorsasággal fejlődnek, így rövid idő alatt változik tudásuk, elnevezésük és áruk is. Árlistát ezért honlapunkon nem talál, de amennyiben telefonon, faxon, levélben vagy e-mailben megkeres bennünket, úgy készségesen adunk személyre szóló árajánlatot valamennyi eszközre, rendszerre, berendezésre.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: