OROSházaGLAS Kft.
Város: 1164. Budapest
Utca: 06 1 402-4232 6141
Telefon: 06 1 402-4233
Fax:
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.oroshazaglas.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - burkoló
        *  Építőipar - falazat
        *  Építőipar - szigetelés
        *  Ipar - üvegipar
Bemutatkozás:

Az üvega fény világa

Az 1960 - as évek közepétõl Orosháza, mint a magyarországi üvegipar fellegvára ismert, nem csak idehaza, hanem külföldön is.

Kezdetben öblösüveg, illetve hengereltüveg gyártás folyt, 1974 - tõl indult el a síküveg gyártás.

Az országban itt kezdtek el elõször szigetelõ üveget gyártani Hungaropan márkanévvel 1972 - tõl, majd 1976 - tól indult az edzett üveggyártás is.

Az OROSházaGLAS Kft ezzel az örökséggel 1995 - ben alakult, a régi gyár síküveg feldolgozó egységébõl.

Társaságunk 100% - ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Alakulásától kezdve a folyamatos beruházásoknak, mûszaki fejlesztéseknek köszönhetõen dinamikusan fejlõdik, ami jól érzékelhetõ úgy a meghódított piacok bõvülésében, mint az árbevétel alakulásában is.

Cégünk történetében az elsõ komoly beruházás 1998 - ban, az akkori legmodernebb edzõ kemence telepítése volt, ezt azóta folyamatosan követik a legkorszerûbb gépek, berendezések beszerzései.

Napjainkban már nem csak az orosházi, mintegy 20.000 m2 alapterületû gyártó üzemünkben, hanem a Budapesten mûködõ divíziónkban is folyik termelés.

A romániai piacon cégünket az 1997 - ben alapított vegyes vállalatunk, a MondoGlas S.R.L. képviseli.

A gyártás és kiszolgálás színvonalas biztosítása érdekében 1998. októbere óta a TÜV CERT tanúsítvány szerinti ISO 9001: 2000 szerinti minõségbiztosítási rendszer szerint dolgozunk. Piacképes, magas minõségû termékeinket saját gépeinken történõ feldolgozással, minõsített beszállítóktól - GLAVERBEL, GUARDIAN, SAINT-GOBAIN, DORMA - származó alapanyagok feldolgozásával biztosítjuk. Jelenleg az OROSházaGLAS Kft. elsõ és másodlagos felhasználásra készít többek között:

építészeti célokra: hõ - és hangszigetelt, biztonsági, tûz és robbanás álló üvegeket, elõtetõket, pontmegfogásos és strukturális homlokzatokat,
belsõépítészeti célokra: edzett - festett - homokszórt ajtókat, térelválasztókat, üvegportálokat, tuskabinokat - tervezéssel és kivitelezéssel együtt - valamint fürdõszoba polcokat kádelõtét üvegeket, mosdólapokat, kandalló elõtéteket, bútorüvegeket, polcrendszereket, üvegasztalokat, virágtartókat, akváriumokat,
jármûipari célokra: edzett- biztonsági és szigetelõ üvegeket.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: