Tátra Trans Kft.
Város: 1142. Budapest
Utca: Rákospatak u. 119-121. 6132
Telefon: 06 1 251-0699, 06 1 251-2352, 06 1 251-4153
Fax: 06 1 251-0500
Mobil:
GPS: 47.5287  - 19.1074
Weblap: www.tatratrans.hu
E-mail: info@tatratrans.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - fuvarozás, fuvarszervezés
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

TÁTRA TRANS BT.


1986 óta állunk megbízóink rendelkezésére.
A Tátra Trans Fuvarozó és Szállítmányozó Betéti Társaságnak Nagy Károly az alapítója, tulajdonosa, valamint ügyvezető igazgatója.
A kezdeti időszakban Tátra billencsekkel dolgoztunk építkezéseken, illetve útépítéseken, innen van a cég nevének eredete is. 1989-ben az elsők között kezdtük meg a nemzetközi fuvarozást. Gépkocsiállományunkat fokozatosan cseréltük le a nemzetközi fuvarozásra is alkalmas, nagy térfogatú járművekre.
Egyedi gyártású billenős pótkocsiaink mind az ömlesztett áruk fuvarozására, mind a raklapos áruk továbbítására alkalmas. Kínálati palettánkban 2-25 tonna teherbírású, 20-95 m3 térfogatú "szóló" és "nyerges" szerelvények szerepelnek. Európa majd' minden országában megfordulnak a "Tátra Trans B.T." emblémával ellátott gépkocsiaink, de fő fuvarozási irányunk: Németország, Hollandia, Belgium, Olaszország. Rendkívül gazdag tapasztalatokat gyűjtöttünk a szóródó áruk és fém másodnyersanyag-hulladék, valamint mezőgazdasági, bio termékek fuvarozása terén.
A piaci helyzet változásait követve, valamint megrendelőink kívánságait szem előtt tartva 1995-ben járműparkunk ismételt bővítésével a cégünk nagy térfogatú billenthető platós (KIPPER) félpótkocsikat vásárolt. Az európai normáknak megfelelő, 80 m3-es, raklapszéles járműveink rendszerbe állításával megbízóink magas szintű kiszolgálását, a speciális igények kielégítését szeretnénk elősegíteni.
Cégünk ma már több mint 60 alkalmazottal dolgozik, akik együttes munkájával vállalatunk továbbra is dinamikusan fejlődik. Cégünk üzleti szlogenje: "Mindenre van megoldás!" Az elmúlt évek alaptézise ebben a mondatban meghatározható. Vállalatunk vezetése nem ismer lehetetlen helyzetet, minden intézkedése arra irányul, hogy a szállítás, szállítmányozás és a logisztikai szolgáltatás területén a megbízóik teljes megelégedését érje el.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: