A-Plast Kft.
Város: 2142. Nagytarcsa
Utca: Naplás út 10. 6090
Telefon: 06 28 920 920
Fax: 06 28 920 921
Mobil:
GPS: 47.5175  - 19.1917
Weblap: www.aplast.hu
E-mail: info@aplast.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műanyagipar
Bemutatkozás:

Mint azt nevünk is sugallja, az alábbiakban a műanyagoké lesz a főszerep. Cégünk megszületéséhez az az alapgondolat vezetett, hogy vevőink számára egy helyen nyújtsunk mindent, ami MűANYAG LEMEZTERMÉK (beltéri polikarbonát, kültéri polikarbonát, tömör polikarbonát, üregkamrás v. cellás polikarbonát, vákuumformázható PET lemez, vákuumformázható polisztirol lemez, SAN lemez, PMMA (akril) lemez, különböző ABS lemezek stb. A részletes termékismertetőket a bal oldalon található menüpontokon keresztül érheti el. Az egyes ismertetők magukért beszélnek, így itt nem kívánunk bővebben szólni róluk. Ami viszont a fenti sorokhoz feltétlenül hozzátartozik és a termékismertetőkből nem derül ki: minden igyekezetünkkel azon voltunk/vagyunk és leszünk, hogy minőségi termékeket kínáljunk Partnereinknek, hogy hozzáértő szakemberek fogadják legkülönbözőbb ötleteiket, problémáikat.
Vannak esetek, amikor mi is kevésnek bizonyulunk egy-egy összetettebb feladat megoldásához. Alvállalkozóink, partnercégeink és nem utolsó sorban a szakma hazai és külföldi "nagyjainak" segítségével-támogatásával azonban igyekszünk minden felmerülő igénynek megfelelni és eleget tenni!
Mi az amit a kiváló minőségű termékeken, a gyors és rugalmas szállítási határidőn, országos kiszállításon (ÚJ!!!) a személyre szabott fizetési feltételeken, az egyedi méretek és színek legyártásán, a felhasznált anyagok újrahasznosításán, a személyes tanácsadáson kívül Partnereinknek nyújtunk? Valljuk be, nehéz dolog lenne ennél többet adni... Mi mégis megpróbáljuk. Próbáljon ki Ön is minket! Nem fog csalódni!
Szeretettel várjuk irodánkban és bemutatótermünkben, hétköznapokon 8 és 16.30 óra között! Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitva tartás: H-P 8:00-16:30

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: