DataLogic Kft.
Város: 1132. Budapest
Utca: Victor Hugo u. 11-15. 6019
Telefon: 06 1 412-3730
Fax: 06 1 412-3731
Mobil:
GPS: 47.5177  - 19.0579
Weblap: www.datalogic.hu
E-mail: titkarsag@datalogic.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Céginformáció

Háttér
A DataLogic Kft. 1999 óta áll ügyfelei szolgálatában. Az elmúlt évek során a piaci igényekhez igazodva alakítottuk ki portfoliónkat, és az ehhez szükséges erőforrásainkat. Ma már 30 fős fejlesztői szakembergárda dolgozik a folyamatos termékfejlesztéseken, 10 tanácsadó segítik Ügyfeleinket a megfelelő program(ok) kiválasztásában, bevezetésében.

Termékpaletta fejlődés
A kezdeti évek során nagy tapasztalatot szereztünk a vezetői információs és kontrolling rendszerek fejlesztése területén, mely tevékenység kapcsán ADATBÁNYÁSZ fantázianevű szoftverünk töretlen sikerrel szerepel napjainkban is a hazai informatikai piacon. Mára már több mint 30 különböző (külföldi és hazai) ügyviteli rendszerhez megoldott az Adatbányász illesztés. Magyarországon elsőként összetett WEB alapú tranzakciós integrált rendszert fejlesztettünk ki, mely korszerű technológia lehetőséget biztosít az egyre népszerűbb távmunkára, távkönyvelésre, távoli elérésre, valamint sajátossága, hogy platform és adatbázis-független Web-alapú rendszereink lefedik a vállalatirányítás és az ügyvitel egész területét. A tényleges igényekhez, szükségletekhez igazodva szoftvereink akár önállóan (modulárisan), akár komplex rendszerként is alkalmazhatóak. Web-alapú "Dobozos" szoftvereinket a kis-és középvállalkozások, illetve könyvelő irodák számára fejlesztettük. Ezek a szükséges és elégséges tudással bíró ügyviteli megoldások nem igényelnek további fejlesztéseket. Természetesen a kontrolling-vezetői információs rendszer funkciók a jól bevált ADATBÁNYÁSZ programra épülve szolgálják ki a felhasználói igényeket az egyes rendszereken belül.

Háttértámogatás és szolgáltatás
A DATALOGIC Kft. az ügyfélközpontúság jegyében, az egyedi igényekhez rugalmasan alkalmazkodva biztosítja széleskörű szolgáltatásait. Rendszereinkhez kapcsolódó szolgáltatásokon túl - mely a programok telepítését, installálását, alkalmazásuknak oktatását, cég-specifikus igények esetén rövid határidejű fejlesztéseket és szaktanácsadást foglal magába - az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:


Komplex Integrált Vállalatirányítási Rendszer szállítása
Vezetői információs és kontrolling rendszerek kialakítása
Gazdasági folyamatok átfogó tervezése (BPR)
Testre szabott folyamatvezérlés az ügyviteli munkában
Internet alapú integrált ügyviteli rendszer, távkönyvelés
Integrált dokumentumkezelés (érkeztetéstől az irattárolásig)
Továbbá a hagyományos informatikai fejlesztési feladatok mellett mindig is hangsúlyos szerepet töltött be cégünk működésében a rendszerüzemeltetéssel valamint a számítógépes infrastruktúrával kapcsolatos egyéb szolgáltatások biztosítása ügyfeleink számára. Az utóbbi évek során pedig a rendszerintegrációs illetve komplex IT szolgáltatások jelentkeztek igényként partnereink részéről. Mind termékportfoliónk, mind szolgáltatáspalettánk fejlesztése során igyekszünk az Ügyfeleink által diktált feltételeknek megfelelni, sőt, felülmúlni, illetve akár "megelőzni" azt.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: