No.1 Papír-Írószer Szaküzlet
Város: 2400. Dunaújváros
Utca: Dózsa György út 26. 6007
Telefon: 06 25 407-007
Fax: 06 25 407-007
Mobil:
GPS: 46.9642  - 18.9377
Weblap: www.no1.hu
E-mail: no1@no1.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - papír, irószer
Bemutatkozás:

Markáns vevőkör, sokrétű szolgáltatás

Nevéhez méltóan A No.1 szaküzletek első boltja szeptemberben ünnepli megnyitásának ötödik évfordulóját. Az egyre bővűlő No1 hálózat számítástechnikai szaküzlete – vevői mind magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében – nyitotta meg 1999-ben papír-írószer szaküzletét. Így ma már a számítógépek tulajdonosai onnan vásárolhatják meg a berendezéseikhez nélkülözhetetlen papírtermékeket, ahol az azokhoz legjobban alkalmazkodókat kínálják.

A belváros egyik leglátogatottabb helyén a Dózsa György út 26. szám alatt, a No1 papír-írószer bolt alig néhány méterre van csak társüzletétől. Előtte és a környéken megfelelő parkolási lehetőség kínálkozik a nagybevásárlást végzőknek és jó pár bankautomata azoknak, akik még szívesen vennének valamit…

Az üzlet árukészlete – a bolthálózat nevéhez hűen – a legmagasabb elvárásoknak is igyekszik megfelelni. Minden terméke – a legolcsóbbtól a legdrágábbig – színvonalas, illetve kiváló minőségű. A nagytételben vásárlók fizetéskor kedvezményre számíthatnak, mert rájuk a közületi árak érvényesek. A készlet folyamatosan bővül, cserélődik. A közületi vagy a magánmegrendelők akár katalógusokból is választhatnak s megrendelésüket nem csak személyesen, de telefonon vagy akár faxon is továbbíthatják. Az üzlet naponta, a vevők igényeihez igazodva tölti fel polcait és szerzi be a kért árucikkeket.

A No1 papír-írószer szaküzletnek markáns vevőköre alakult ki az elmúlt egy évben. A dunaújvárosiakon kívül jó néhány környékbeli település polgármesteri hivatalát és intézményét is törzsvásárlója között tartja nyilván. A No1 papír-írószerbolt – közületek kiszolgálása esetén – a mennyiségtől függetlenül díjmentesen vállal házhoz szállítást.

Az üzletben kapható vásárlási utalványok nem csak ajándékozásra, hanem a különböző munkahelyeken dolgozók támogatására, juttatásaik körének bővítésére is kiválóan alkalmasak. A boltban díjmentes és szakszerű csomagolást is vállalnak. Az árukészletből azok is válogathatnak, akik igényes cégajándékokat és exkluzív irodaszereket keresnek.

Nyitvatartás:
Hétfőtől - Péntekig:
9-12 , 13-17 óráig
Szombaton:
9-12 óráig

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: