Markál Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Távirda utca 25. 5886
Telefon: 06 22 318 577
Fax:
Mobil: 06 20 955-3582, 06 70 200-6645
GPS: 47.1904  - 18.4143
Weblap: www.markal.hu
E-mail: markal@enternet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - egyéb
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Sport - sportszerek
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
Bemutatkozás:

Ha Ön legalább egyszer már eltévedt egy idegen helyen, nem találta meg a keresett címet, nem talált vissza az autójához egy hatalmas parkolóban, akkor tudja milyen hasznos lett volna, ha akkor ott lapul a zsebében egy mobiltelefon méretű kis szerkezet, amely megmutatja a helyes utat, visszavezeti az autójához, stb. Ha volt már túrázni és nem találta meg a turista utat, erdőjárás közben a kilátót, vadászat közben a lest, a kedvenc beetetett és megjelölt horgászhelyét, biciklizés közben a kerékpárutat vagy bárhol bármit nem talált meg , akkor ajánlatunk Önnek szól.
Cégünk a Markál Kft. a Garmin GPS hivatalos forgalmazója. Mint, ilyen teljes körű termékskálát kínálunk a professzionális GARMIN helymeghatározó berendezésekből. Segítségükkel könnyen és pontosan beazonosíthatók a használó pontos koordinátái. A készülék feltöltött és utólag letölthető szoftverei segítségével pedig útvonalat tervezhetünk, útirányt határozhatunk meg, útpontokat menthetünk el, amelyeket utazásunk, kalandtúránk közben szeretnénk felkeresni, oda visszatalálni vagy éppenséggel elkerülni.

Ajánljuk termékeinket halászoknak, vadászoknak, földmérőknek, építőmestereknek, építészeknek, mezőgazdászoknak, térképészeknek, túrázóknak, terepjárósoknak, autósoknak, motorosoknak, hajósoknak, taxisoknak, szállítási vállalkozóknak. Ezenkívül mindenkinek, akinek valaha már szüksége volt navigációra.

GPS készülékek megvásárolhatók részletfizetéssel, elvihetők tartós bérletbe, lízingbe, többféle konstrukcióval, cégek, magánszemélyek részére is!

Üzletünkben magyarországon megtalálható számos márka közül, rendelésre vásárolhat tradicionális, reflex, csigás ijjakat, számszerijjakat, egyéb kiegészítőket.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: