Manager Shop kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Rákóczi utca 2. 5884
Telefon: 06 22 324-105
Fax: 06 22 326-560
Mobil:
GPS: 47.1922  - 18.412
Weblap: www.managershop.hu
E-mail: managers@enternet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
        *  Kereskedelem - játék, ajándék
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A Manager Shop Kft. 1998-ban alakult és szakosodott a reklámtárgyak piacára. Ezt megelőzően 1992 óta, más cégformában szereztünk tapasztalatokat és alakítottunk ki elmélyült kapcsolatokat jelenleg is együttműködő partnereinkkel. Így több mint egy évtizedes múlttal és ismerettel a hátunk mögött próbálunk megfelelni az új kihívásoknak.

Az elmúlt évben is folyamatosan bővítettük, fejlesztettük kínálatunkat, szolgáltatásainkat, melyek eredményeként árbevételeink is nagymértékben növekedtek. Cégünk Székesfehérváron működik, ezért főként Fejér megyében tevékenykedünk, de emellett számos budapesti és országos megelégedett ügyfelünk beszállító-partnerei is vagyunk. Székesfehérváron a város központjában található saját üzletünk és irodánk, ahol személyesen is várjuk vásárlóinkat, megrendelőinket.

Üzletünkben nagy választékban kínálunk reprezentatív ajándéktárgyakat, márkás tollakat, mappákat, különböző ajándék szetteket, kiegészítőket, továbbá Samsonite márkájú táskákat és utazási kellékeket.A reklámtárgyak piacán minden felmerülő új igényt megpróbálunk kielégíteni, illetve a megjelent újdonságokat az elsők között beépíteni kínálati palettánkba.

Céges ügyfeleink részére ajánlunk több ezer különféle szóró és reprezentatív ajándéktárgyat, melyeket minta-kollekciónkból, katalógusainkból és az Internetről is megnézhetnek, elérhetnek érdeklődőink.

Számos más terméket is kínálunk, melyeket nem mutatunk be képes ajánlatainkban, mint pl.: zászlók, törülközők, céges italok-borok, egérpadok, nylon és papírtáskák, munkaruhák stb., mivel ezen termékeket egyedi igények figyelembe vételével, árajánlatok alapján kínáljuk partnereinknek.

Az általunk forgalmazott termékek mindegyikét az igényelt és előre leegyeztetett módon emblémázzuk, feliratozzuk, ezekre számos különféle eljárással készült kivitelt tudunk felkínálni.

Szoros együttműködésben a Kalendart Kiadóval területi képviselőként ajánljuk a TopTimer és Saturnus márkájú naptárcsaládokat, illetve igény esetén egyedi naptárak tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Célkitűzésünk, hogy minél elmélyültebb és kölcsönösen megelégedett kapcsolatot tudjunk kialakítani ügyfeleinkkel.

Kiskereskedelmi üzlet, exkluzív ajándékok:

8000 Székesfehérvár, Rákóczi út 2.

Nyitva:

H-P: 09:00-18:00

SZ: 09:00-12:00

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: