Akvamarin Workteam Kft.
Város: 1095. Budapest
Utca: Soroksári út 48. 5863
Telefon: 06 1 880-3240
Fax: 06 1 216-3198
Mobil:
GPS: 47.4722  - 19.0725
Weblap: www.akvamarinworkteam.hu
E-mail: info@plexis.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - műanyagipar
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - reklám, grafika
Bemutatkozás:

Az AKVAMARIN WORKTEAM Kft. speciálisan plexi termékek és reklámeszközök gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A plexi, mint "nemesebb" műanyag elsősorban a reklámipar és a dekorációs üzletág kedvelt alapanyaga, de megtaláljuk az üzletekben, kirakatokban és a lakásokban is.

Különféle változatban kaphatóak a plexi lemezek: ismerünk extrudált és öntött plexiket, ezeken belül víztiszta, színes, opál, antireflex, élvilágítós (UV), illetve ezek egyedi változatait, különböző vastagságban 2 mm-től akár 12 mm-ig, vagy víztiszta öntött plexit akár 25 mm vastagságban is.
A plexi lemezek és a belőlük készült reklám, dekorációs illetve egyéb használati tárgyak gravírozhatóak, szitázhatóak, fóliázhatóak egyedi igények szerint. Az érdeklődő megtalálja az AKVAMARIN WORKTEAM Kft.-nél a plexi lemezek mellett a plexi rudakat, csöveket, hasábokat is széles választékban.

Az AKVAMARIN WORKTEAM Kft. tevékenységében kiemelt helyet foglalnak el a plexiből készült termék- és árubemutató installációk, komplett kiállítás installációk, valamint a reklámtáblák gyártása.
Dekorációs termékeink közül a vizes dekorációk a legkedveltebbek: pezsgő világító, egyszínű és színváltós változatban kínáljuk vízfalainkat, vízoszlopainkat, amelyek kiállítások, bemutatók alkalmával bérelhetőek is.

Az utóbbi évek sikerterméke a számítógép által vezérelt vízfalunk, amely kitűnő, egyedi céges reklámhordozóként funkcionál. Vízfalainkat, vízoszlopainkat üzletek, bevásárlóközpontok, bankok, irodák, váróterminálok, kiállítások dekorációjaként, belső terek elválasztó elemeiként ajánljuk figyelmükbe. Plexiből készült egyéb termékeink - pl. prospektustartók, áruemelők, menütartók, ársínek, tájékoztató táblák, stb. - pedig formájukkal, megjelenésükkel a lényeg kiemelését szolgálják, valamint az eladáshelyi reklámfeladatokat is megoldják.

Cégünk, csapatunk célja, hogy az általunk készített reklámhordozók - kreatív módon felelve meg a funkcióból eredő és esztétikai, dekorációs követelményeknek - helytálljanak. A megrendelők igényeit, elvárásait a mindenkori legjobb színvonalon teljesítsük, ezáltal az Önnel és vállalkozásával kapcsolatba kerülő emberek életét szebbé, színesebbé tegyük.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: