Hernádi Kft.
Város: 1138. Budapest
Utca: Szent László u. 83. 5847
Telefon: 06 1 359-5931, 06 1 350-8395, 06 1 238-0681
Fax: 06 1 238-0680
Mobil: 06 20 941-5293
GPS: 47.5336  - 19.0894
Weblap: www.hernadi.hu
E-mail: hernadikft@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
Bemutatkozás:

Cégismertető

Cégünk 1987-ota foglalkozik árnyékolástechnikával. Eleinte egyéni vállalkozásként, majd 2000-től Kft-ként tevékenykedik, így profilunk is bővült vitorlás hajó charter, túravezetés és ingatlan bérbeadással.

Cégünk 100%-ig magyar tulajdon. Cégtulajdonos és egyben cégvezetőnk is Hernádi Péter (1953 Debrecen).

Kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk az olasz Tecnolight cégnek, akiktől a belső árnyékolóink alapanyagait szerezzük be. Komplett termékek gyártásával, és az ország területén működő190 viszonteladó ellátásával foglalkozunk. A hozzánk befutott megrendelések helyszíni szerelését is mi végzzük. Ebbe a körbe tartozó termékeink a szalagfüggönyök, textilrolók, naphálók, szúnyoghálók, alumínium és fa reluxák, nádrolók, sávrolók és a táblafüggönyök.

Szerződött partnerei vagyunk, a német Roma cégnek, illetve magyarországi képviseletüknek az Alu-redőny Kft-nek. Alumíniumredőnyeink, garázskapuink kizárólag Roma alapanyagból készülnek. Műanyagredőnyeinket hazai alapanyagból gyártjuk. Napellenzőink szerkezete olasz importból származik, a hozzávaló textil az osztrák Sattler cég terméke.
Minden termékünk kézi és motoros működtetéssel is készül. Ezekbe a Somfy és Becker cégek motorjait építjük be, amire 5 év garanciát vállalunk.

Tevékenységikörünkbe beletartoznak úgy a kiemelt projektek, mint a kisebb lakásokban végzett munkák. Az általunk gyártott termékek díszítik a Hársligeti, a Szépilona , valamint a Kondorosi lakópark épületeit, a Kleopátra és a Cézárház ablakait, teraszait. A fenti lakásokra mind a tokrendszert, mind a redőnyöket, szúnyoghálókat illetve napellenzőket is mi szállítottuk.

Szalagfüggönyeink felszerelésre kerültek a Környezetvédelmi Minisztériumban, a Globe 3 és a Globe 13 irodaházakban az OTP fiókokban a Határőrség kiskunhalasi és szegedi intézményeire, hogy csak a legutóbbi nagyobb munkáinkat említsük. Textilrolóink díszítik a Swietelsky irodaházat, valamint naphálóink kerülnek folyamatos beépítésre a Magyar Nemzeti Múzeumban is.

A Kft 2003-óta ISO 9001 minősítő rendszer alapján dolgozik. 2005-ben munkánkkal elnyertük az árnyékolástechnikai nívódíjat. Cégvezetőnk 2005-ben az eddigi tevékenységének elismeréséül miniszteri dicsérő oklevelet kapott.

Jelenleg 20 alkalmazottal dolgozunk, akik közül 13-an már több mint 7 éve állnak cégünk alkalmazásában.

Igyekszünk lépést tartani a szakma fejlődésével. Ennek megfelelően, szinte minden évben új termék gyártását kezdjük meg. Ilyen a 2004. évben elindult fareluxa, valamint a 2005-ben elkezdett sávroló gyártása is.

Legfontosabb feladatunk az általunk végzett munka minőségének folyamatos javítása. Ennek érdekében munkatársaink fejlődését folyamatos szakmai továbbképzésekkel próbáljuk elérni.

Oroszlánrészt vállaltunk a 2006. évtől induló Árnyékolástechnikai szerelő szakmunkásképzés beindításában és az ehhez kapcsolódó tananyag elkészítésében.

Cégünk aktív tagja a Matt-nak( Magyar Árnyékolástechnikai Szövetség) ezen keresztül az ÉVOSZ-nak valamint az Európai Árnyékolástechnikai Szövetségnek. Szerződéses viszonyban vagyunk több nyílászáró gyártóval, akik szintén a mi árnyékolóinkat szerelik termékeikbe.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: