Neo Computers Dunaújváros
Város: 2400. Dunaújváros
Utca: Vasmű út 53. 5823
Telefon: 06 25 500-040
Fax: 06 25 500-041
Mobil:
GPS: 46.9673  - 18.938
Weblap: www.neocomputers.hu
E-mail: neo@neocomputers.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Számítástechnikai szolgáltatások


Számítástechnikai alkatrészek, kiegészítők, perifériák teljes körének forgalmazása, értékesítése
Számítástechnikai üzleteink (Dunaújváros Vasmű út 53. és Székesfehérvár József A. u. 5.) fő tevékenységi köre számítástechnikai alkatrészek, kiegészítők és perifériák értékesítése. Nálunk megtalálható minden, amit a számítástechnikában említeni érdemes, így a zavartalan működéshez szükséges alkatrészektől egészen a legújabb design, azaz modding és tuning elemekig. Felkészült csapatunk bőséges árukészlettel várja kedves vásárlóit, forduljon bizalommal hozzánk.

Komplett számítógépek értékesítése
A nálunk kapható számítástechnikai alkatrészekből szakszervizünk segítségével az Önök igényeinek megfelelően állítunk össze komplett számítógépeket, teljes irodai rendszereket. Egy komplett számítógépnél minden szóba jöhet. Lehetőség van alkatrészek összeválogatására minden felmerülő szempont alapján, legyen az a hosszabb garanciális szavatosság esetleg a külső design. A számítógépeket összeszerelt, tesztelt állapotban igény szerint akár házhoz is szállítjuk.

Komplett számítógépek szervizelése, karbantartása (akár otthonában is)
Meghibásodott számítógépe, esetleg valami nem a megszokott módon működik, segítünk Önnek. Szakszervizünk készséggel áll rendelkezésére. Keressen fel minket személyesen szaküzleteinkben, vagy hívja képesített szakemberünket házhoz, aki egyeztetett időpontban otthonában keresi Önt fel, és orvosolja problémáját. Ne bízza magát a véletlenre, vagy ismeretlen „szakértőkre”, engedje, hogy a régió egyik legjobb csapata tartsa karban számítógépét elérhető áron.

Adatarchiválás CD ill. DVD lemezre
Ne hagyja elveszni adatait, őrizzen meg mindent, ami egy kicsit is tetszik szemének, fülének. Úgy gondolja nem engedheti meg? Olcsóbb mint hinné…
Üzleteinkben vállaljuk adatai archiválását, kimentését CD ill. DVD lemezre. Az adatmentést minden digitális eszközről el tudjuk végezni, legyen az CD, DVD, memóriakártya vagy winchester.

Videó digitalizálás
Tegye örökéletűvé családi felvételeit, szakmai előadásait, vagy akár egy régi filmet. Korszerű felszereléssel, rövid határidővel vállaljuk videó anyagok digitális feldolgozását, digitális adathordozóra (CD, DVD) való mentését.

Hagyományos ill. drót nélküli (WIFI) hálózatok tervezése kiépítése
Cégek és otthoni felhasználók számítógépes hálózatának tervezését, kiépítését vállaljuk. Ma már minden megoldható. Keressen minket, és együtt megvalósítjuk mindazt, amire Önnek, családjának, cégének szüksége lehet.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: