Pharmaline Bt.
Város: 1163. Budapest
Utca: Szérű utca 29. 5800
Telefon: 06 1 403-5833
Fax: 06 1 402-4209
Mobil:
GPS: 47.5065  - 19.1828
Weblap: www.pharmaline.hu
E-mail: mail@pharmaline.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

A PharmaLine több éve foglalkozik gyógyszeripari sajtó- és hirdetésfigyeléssel, újabban pedig piackutatással és speciális marketing programok fejlesztésével, elsősorban gyógyszeripari vállalatok számára.

Termékeink:

Hirdetés Felmérés: negyedévenként megjelenő nyomtatott jelentés az egészségügyi szaksajtóban és a nagyközönségnek szánt lapokban megjelenő gyógyszer és gyógytermékhirdetésekről.

Hirdetés Adatbázis: a fenti felmérés adatainak számítógépes formája.

Hirdetés Képbázis: az Adatbázishoz csatoltan tartalmazza a hirdetések képét

Média Katalógus: negyedéves frissítéssel évente megjelenő kiadványunk, amely a Magyarországon megjelenő egészségügyi-orvosi lapok legfontosabb adatait tartalmazza. A Katalógus adatai - a tarifa adatok kivételével - online is elérhetők oldalunkon. A Katalógus a Hirdetés Audit megrendelői számára ingyenes.

Szolgáltatásaink:

Hirdetésfigyelés: a megjelenő új hirdetéseket kívánság szerinti módon és időszakonként küldjük el Megrendelőinknek.

Piackutatás: rendszeres időközönként lebonyolítjuk Háziorvos Kutatásunkat, amelyben házi- és gyerekorvosokat kérdezünk meg újságolvasási szokásaikról, a gyógyszerreklámokhoz való viszonyukról és számítógéphasználatukról. Ezenkívül vállalunk ad-hoc kutatásokat is, bármilyen gyógyszeripari témában.

Programfejlesztés: igény szerint vállalunk a marketingmunkával, eladási adatokkal kapcsolatos egyedi programok kifejlesztését, valamint Lotus Notes rendszerben alkalmazások készítését.

Internet fejlesztés: vállaljuk internetes honlapok elkészítését, rendszeres karbantartását, online marketingakciók lebonyolítását.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: