Dr. BELTER COSMETIC Alesia Beauty Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Földmunkás u. 35-37. 579
Telefon:
Fax:
Mobil:
GPS: 47.4234  - 18.8657
Weblap: www.belter.hu
E-mail: drbelter@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - wellnes fitness
        *  Kereskedelem - drogéria, vegyi áruk
        *  Szépségápolás - kozmetika
Bemutatkozás:

A cég székhelye Németországban van. A több mint 30 éves kozmetikai múltra tekinthető DR. BELTER COSMETIC összes terméke a cég tulajdonosa


DR.rer.nat.Dipl.Chem. Clemens Belter

vezetése mellett többévi kutatás eredményeként születnek a cég saját laboratóriumában. A gyártás szintén saját üzemükben történik.
A dinamikusan fejlődő cég minden terméke hypoallergén, dermatológiailag tesztelt, parfümmentes, természetes és biológiai anyagokat, valamint fényvédő filtert tartalmaz. A termékek kimagaslóan hosszú szavatossága a gyártás magas színvonalának köszönhető.

A DR. BELTER COSMETIC Németország egyik vezető kozmetikai cége, kizárólag csak professzionális kozmetikai termékeket gyárt a legnagyobb gondossággal, folyamatos, rendkívül szigorú minőségi ellenőrzés mellett.
A cég semmilyen állati kísérletet nem végez.
A világ 40 országában önálló képviselettel rendelkező cég termékei - akár a legmagasabb igények kiszolgálásával is 16 termékcsaláddal - teljes körű ápoló és testkozmetikát biztosít már 10 éve Magyarországon is a szakkozmetikusok részére.

Kizárólagos forgalmazó:
ALESIA BEATUTY Kft
.

Az Alesia Beauty Kft. 1992-ben alakult családi vállalkozásként, melynek jellegét a mai napig megtartotta.

Fő tevékenységi köre a kül- és belkereskedelem, valamint kozmetika cégképviseletek között oszlik meg az ország határain belül és túl egyaránt.
A szépségiparon belül több külföldi cég reprezentánsa.

Hosszú évek óta a patinás múltra visszatekintő professzionális kozmetikai cég, a német Dr. Belter Cosmetic  kizárólagos képviselője.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: