Malom Kft.
Város: 1142. Budapest
Utca: Tatai u. 15. 5777
Telefon: 06 1 350-3231
Fax: 06 1 238-0845
Mobil:
GPS: 47.5299  - 19.0883
Weblap: www.malomkft.hu
E-mail: malomkft@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - lakásfelszerelés
        *  Építőipar - nyílászárók
Bemutatkozás:

A KARNIS CENTRUM (Malom Kft.) 1984-ben kezdte meg tevékenységét saját tervezésű és fejlesztésű függönykarnisok gyártásával.

A kezdeti két karnisprofil mellett már közel 50 különféle karnist gyártunk illetve forgalmazunk.
Cégünk komoly szakismeretre és tapasztalatra tett szert az elmúlt évek során az árnyékolástechnika területén.
A folyamatosan növekvő piaci igényekhez igazodva a karnisgyártás kiegészült függönyvarrással és árnyékolók gyártásával. 

A gyártás hátterében fejlett géppark és szakembergárda áll. Kedvező árainkat és a rövid szállítási határidőt saját gyártású alkatrészek, termékek, illetve a gondosan megválasztott belföldi és külföldi beszállítók biztosítják. Kapacitásunk, szakértelmünk és a megfelelő dolgozói létszám lehetővé teszik, hogy közületi és magánvevők egyaránt igénybe vegyék szolgáltatásainkat. 4500 m2-es telephelyünkön tervezőirodával, bemutatóteremmel, szerelőműhelyekkel, varrodával és lakatosműhellyel rendelkezünk, így nagyméretű és extra felszereltséget igénylő árnyékolók kivitelezésére is képesek vagyunk.

Specialitásaink az egyedileg gyártott íves karnisok, szögillesztéses karnisok és tetőtéri karnis megoldások. Magyarországon egyedülállóan bármely termékünket akár motorizált, távvezérelt kivitelben is elkészítjük. Sokoldalúságunk és szakértelmünk bizonyítéka referenciánk széles skálája. Évente kétszer megrendezett kiállításunk - BNV és Construma - alkalmával mindenki betekintést nyerhet cégünk tevékenységébe.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 8-17.30 óráig

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: