VL-Product Kft.
Város: 1163. Budapest
Utca: Cziráki u. 26-32. 5751
Telefon: 06 1 402-0259, 06 1 402-0260
Fax: 06 1 403-6073
Mobil:
GPS: 47.5084  - 19.1621
Weblap: www.vl-product.hu
E-mail: info@vl-product.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Ipar - műszer, alkatrészgyártás
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

A VL-PRODUCT Kft 1997 őszén alakult 100 %-ban magyar magántőkéből. Az eszközállomány összetétele olyan, hogy lehetővé teszi kis- és közepes  méretű alkatrészek forgácsolását, szerkezeti- és lemezlakatos műveletek végzését, valamint a kész alkatrészek szerelését is.

 Induláskor német partnereknek gyártottunk faipari gép alkatrészeket és szerelvényeket, illetve osztrák partnereknek műanyagipari gép alkatrészeket. 1998-ban,  tudatos keresés után találtuk meg mind a mai napig meghatározó partnerünket az SPS REHMUS GmbH német nyomdagépgyártó társaság személyében. Ugyanebben az évben lett partnerünk az EXTE Extrudertechnik GmbH -szintén német- műanyagipari gépeket gyártó cég.

Mivel gépparkunk univerzális, a gépgyártás terén előforduló – a gépek mérettartományába és pontosságába beférő – szinte bármilyen alkatrész gyártását el tudjuk vállalni. Gépeink zömében kézi vezérlésűek, ezért szívesen vállaljuk az egyedi darabok, prototipusok és néhány darabos szériák gyártását.

A kezdeti időkben nagy hangsúlyt fektettünk megfelelő nagyságú belföldi vevőkör kialakítására. Ezt elsősorban a folyamatos munkaellátottság biztosítása érdekében tettük. Így lettünk partnerei a FerroTool Kft-nek, szerszám alkatrészek gyártása vonatkozásában, a GE Hungary Rt-nek külön-
féle gépalkatrészek komplett vagy részleges gyártása vonatkozásában, valamint a Michelin Hungária Kft-nek a gumiabroncs-gyártó gépek pótalkatrészeinek gyártása vonatkozásában. A „nagyokon” kívül – természetesen – nem utasítottuk vissza kis cégek vagy egyéni vállalkozók megkereséseit sem. Ennek keretein belül sok építőipari vállalkozásnak gyártottunk különféle lemez alkatrészeket és vasszerkezeti munkákat, a papíripar számára különböző forgácsolt alkatrészeket, a hőkezelésnél használatos különféle hőálló tárolóedényeket stb.

 A VL-PRODUCT Kft eredményes gazdálkodása lehetővé tette, hogy a gépparkot fokozatosan korszerűsítsük, egyes gépeknél pótlólagos automatizálást vezessünk be, illetve új gépeket vásároljunk.

 Meglévő gépeink folyamatos jó kondícióban tartását saját TMK részlegünk biztosítja, alkalman-  ként külső szaksegítség ígénybevételével.

 Forgácsoló gépeink lehetővé teszik az alábbi műveletek végzését: darabolás, esztergálás,  gyalulás, vésés, marás, fogmarás, horizontálás, köszörülés.

 Lemezmegmunkáló gépeinkkel darabolást, egyengetést, élhajlítást tudunk végezni.

 Lakatos részlegünk a forgácsolt alkatrészek készremunkálását,  igény esetén komplett egységek szerelését végzi.

Szerkezeti lakatosaink a különböző alkatrészekből komplett hegesztett egységeket gyártanak.

2005-re biztosítani tudtuk az ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek teljesítését, amiről tanusítványt is szereztünk.

A felmerülő ígények mind teljesebb kielégítése érdekében -ha szükséges- kooperációs partnerek közreműködésével is számolunk, pl hőkezelés, felületkezelés, illetve olyan műveletek elvégzése,  amire a mi gépparkunk nem alkalmas.

A gyártáshoz folyamatosan megújuló, bőséges anyagkészlettel rendelkezünk melegen  hengerelt és húzott profilacélokból, durva- és finomlemezekből, színes- és könnyűfémekből, illetve műanyagokból. Ez lehetővé teszi megrendelőink gyorsabb kiszolgálást.

Tevékenységeink  
   
Nyomdagép alkatrész és szerelt egység gyártás
(forgácsolás, lemezmunkák, szerelés) 
   
Műanyagipari gép és szerelt egység gyártás
(forgácsolás, szerkezeti munkák, szerelés)
   
Szerszám-alkatrész gyártás 
(forgácsolás)   
   
Építészeti és belsőépítészeti szerkezeti és lemezmunkák
(lakatos, hegesztő)  
   
Kooperációs tevékenységek 
   
A fő tevékenységünk során elvállalt alkatrészek gyárátásánál szükség esetén
kooperációs partnerek bevonásával vállaljuk a gyártott alkatrészek
   - hőkezelését (edzés, nitridálás stb) 
   - felületkezelését (barnítás, horganyzás, eloxálás stb)
   - láng-, lézer-, plazma- illetve vízsugár- vágását

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: