Unitel Team Dunaújváros
Város: 2400. Dunaújváros
Utca: Piac tér II. Szolgáltatóház 5726
Telefon: 06 25 408-719
Fax: 06 25 408-719
Mobil:
GPS: 46.9627  - 18.9337
Weblap: www.unitel.hu
E-mail: dunaujvaros@unitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

A cég alapítása


  1995-ben a számítástechnikai kereskedelem őskorát éltük. Kevés üzlet nyitott akkoriban, a termékek megbízhatatlanok voltak és lecserélhettük őket félévente. Igazi "'vadkapitalizmus"' uralkodott ezen a piacon. Ekkor gondolta úgy a cégalapítónk, hogy mégis belevág. Nyitott egy üzletet Gödöllőn, az áruház emeletén. Kis helyen, kis árukészlettel, rengeteg utánjárással. Majd talált egy társat és nyitottak közösen egy üzletet 1996 nyarán Dunaújvárosban, és 1997-ben megalapították az Unitel cégcsoport első tagját, az Unitel Team Kft-t.
  Ekkor elérte az országot a "'telefonőrület"' és a cég jó érzékkel a telefonok felé igazította profilját. Az Unitel ellátta egész Dunaújvárost, Gödöllőt és a városok környékét telefonnal, fax-készülékekkel és több kilométernyi telefonvezetékkel.
A telefonbekötések lassan befejeződtek, és ki kellett találni a továbblépés útját. Ekkor jött létre 1998-ban az Unitel csoport második és máig legsikeresebb tagja az Unitel City Kft, a cég számítástechnikai nagykereskedése.
   Mára az Unitel cégcsoport nevet szerzett magának a számítástechnikai piacon. Gyártósorán, ellenőrzött technológiával készülnek a számítógépek. A Sulinet Expressz Pályázat egyik nyertesként forgalmazza a gyártósorán készült gépeit és egyéb számítástechnikai termékeit.
   Szoftvercége által készített rendszerszoftver biztosítja az alapot a cégek együttműködéséhez, a rendelések gyors teljesítéséhez.
   Grafikusok dolgoznak a cég honlapjain, marketingtermékein, és egy csapat próbálja kitalálni napról-napra, hogy mik lehetnek a vevők, tehát az Önök új igényei.

A csapat

   Csapatunk építésénél a legfontosabb szempontunk a szakmai hozzáértés és a vevői kommunikációs készség. Ami pedig kötelező, az udvariasság. Ha valamelyik dolgozónk elfelejti ezt, és Önnek rossz tapasztalata volt valamelyik üzletünkben, kérjük írja meg panaszát itt a fórumunkban, vagy levélben a vezetőségnek. (United Trade Kft. 1139 Budapest, Forgách u. 19.). Minden panaszt kivizsgálunk és írásban megválaszolunk.

A beszállítók

  Ma már áru túlkínálat uralkodik a számítástechnikai piacon, ezért előtérbe került a termékek minősége és a termékekhez adott szupport, támogatás. Beszállítóink kiválasztásánál a márkaképviseletek mellett olyan partnerektől vásárolunk, akik garantálni tudják a termékek minőségét, és biztosítják a garanciális hátteret.

A termékek

   A számítástechnikai termékekre is igaz, ami bármely más termékre, hogy a minőség és az ár összefüggő fogalmak. Ezt a kereslet is visszatükrözi, nagy igény van az olcsóbb, márka nélküli termékekre éppúgy, mint a drágább, márkás termékekre.
Ezt úgy oldjuk meg, hogy a számítástechnikai piacon szokatlanul nagy választékot tartunk mindkét termékcsoportból.
   A választékunk felöleli a komplett számítógépeket, notebook-okat, a számítógép részegységeit (alaplap, processzor, ház, memória stb.), a perifériákat (nyomtató, szkenner, digitális fényképezőgép, stb.), a kellékanyagokat (patronok, utántöltők, tonerek stb.), a hálózatszerelés anyagait (aktív, passzív elemek ill. BNC, UTP hálózati elemek), szoftvereket (operációs rendszerek, irodai szoftvercsomagok, játékok stb.)..

Garancia

    A termékek minősége egyre javul, köszönhetően az avulás lassulásának. Van idő, hogy a termékek kiforrják magukat. A gyártók így bátrabban vállalnak hosszabb garanciális időket. A monitorokra és egyes alaplapokra 3 év a garancia, az optikai meghajtókra 2 év, de a többi termékre is 1 év.
   A garanciális ügyintézés ideje is lerövidült. Míg más iparágakban 14-30 nap a várakozási idő, nálunk ez legtöbbször csak pár nap.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek
9.00-17.00
Szombat
9.00-12.00

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: