Overgate Nyílászáróautomatizálási Kft.
Város: 1131. Budapest
Utca: Rokolya utca 7-13 5679
Telefon: 06 1 320-3826
Fax: 06 1 349-1107
Mobil:
GPS: 47.5426  - 19.0881
Weblap: www.overgate.hu
E-mail: overgate@chello.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

Az Overgate Nyílászáró Automatizálási Kft-t 2004 Júniusában alapítottuk azzal az elgondolással, hogy egy olyan nagykereskedést hozunk létre, ahová a vásárlóink örömmel lépnek be és minden esetben megtalálják azt a terméket, amire valóban szükségük van. Barátságos és gyors kiszolgálást ígérünk, valamint teljes műszaki hátteret. Egyedi és speciális körülményekre is megpróbáljuk megtervezni a legoptimálisabb rendszert. Legyen szó egy különleges kapuról, vagy egy összetett ablakmozgató rendszerről. 

Minőség: Az Overgate Kft nem forgalmaz silány, megbízhatatlan termékeket. Az 1% feletti meghibásodást meghaladó esetben az adott termék forgalmazását befejezzük. Új Beszállító esetében a termékeket minőségellenőrzésnek és terheléses tesztnek vetjük alá. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink folyamatosan raktárról elérhetőek legyenek. Az árlsitánkban található termékek 96%-át készleten tartjuk, a többi, speciális eszközt pedig rövid határidővel tudjuk biztosítani 

Munkatársaink: Csapatunk 4 fő kereskedelmi és műszaki, valamint 3 fő adminisztratív és pénzügyi munkatársból áll. Minden kollégánk a maga szakterületén minimálisan 8 év szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Üzletpolitika: Kis létszámú, ámde termelékeny és hozzáértő csapatunk által nem csak egy terméket adunk el, hanem a hozzá tartozó szolgáltatásokkal egy “komplett csomagot”. Költségeinket alacsony szinten tartva kiváló árakat tudunk képezni és minden beszállítónknak pontosan fizetünk, így biztosítva a folyamatos áruellátást. Minden döntésünk alapja, hogy Ügyfeleink mindíg elégedettek legyenek.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: