Bertrans Sped Kft.
Város: 6000. Kecskemét
Utca: Fuvar utca 1. 5522
Telefon: 06 76 999-100
Fax: 06 76 999-101
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.bertrans.hu
E-mail: bertrans@bertrans.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - fuvarozás, fuvarszervezés
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

A Bertrans Rt. fennállásának 15. évforulóját ünnepelte 2004-ben. A vállalkozás fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó korlátolt felelősségű társaságként kezdte meg tevékenységét.

A regionális és nemzeti kereskedelem fejlődését követve a cég szolgáltatási palettája fokozatosan bővült, mára az alábbi tevékenységekből áll: raktárlogisztika, vám, nemzetközi szállítmányozás, belföldi fuvarozás és terítés, kereskedelem és ingatlanhasznosítás.
A 100 % -ban magyar tulajdonú cég 1999-ben részvénytársasággá alakult.
2002-re a Bertrans a régió legnagyobb komplex logisztikai szolgáltatójává vált, éves árbevétele a háromszorosára nőtt egy évtized alatt. 2003 - ban a cég 9 hektáros zöldmezős területet vásárolt Kecskemét új ipari parkjában, a már meglévő barnamezős ipari ingatlanok mellé.

2004, az EU csatlakozás éve jelentős változásokat hozott a cég életében: az újonnan vásárolt ipari parki terület egy részén megépült a vállalat új központi irodaháza és raktárközpontja , új iroda nyílt Budapesten, és a vámágazat - a várakozásokkal ellentétben - piacvezetőként tovább folytatta tevékenységét, és mára az ország egyetlen belterületi non-stop vámudvarát üzemelteti.
2005-ben egy újabb raktárcsarnok épült, a szolgáltatások köre pedig török és bolgár gyűjtőszolgáltatással bővült.

A fejlődés során a cégtulajdonosok két leányvállalatot alapítottak, egyes szolgáltatások önállósításának céljából. Ezzel a két Kft-vel a cégcsoport az alábbi módon osztotta fel diviziói ill. helyszínei között a tevékenységeket:

- Bertrans Rt,Kecskemét - raktárlogisztika, belföldi fuvarozás és disztribúció, újságpapír-kereskedelem, ingatlanhasznosítás

- Bertans Vámudvar Kft,Kecskemét - vám, gyűjtő

- Bertrans Sped Kft, Budapest - nemzetközi szállítmányozás 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: