Mitsubishi autósbolt
Város: 1131. Budapest
Utca: Kámfor utca 18. 5520
Telefon: 06 1 288-0896
Fax: 06 1 288-0896
Mobil:
GPS: 47.5515  - 19.0866
Weblap: www.mattker.hu
E-mail: mattker@mitsubishi.t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Jármű - autóbontó
Bemutatkozás:

A vállalkozás 1992. december 31.-én alakult betéti társaságként. Már a kezdetekkor kialakult a fő profil, és a cég az országban, az elsők között vállalta fel, egyetlen márka, nem hivatalos képviseletét. Ez akkortájt igen meglepő és szokatlan elhatározásnak számított. Azóta bebizonyosodott, hogy a mai gazdaságban a szakosodás az egyetlen lehetséges út.
 
Erre egyértelmű bizonyíték, az azóta tucatjával nyíló szaküzletek, az élet bármely területén. Így lett a Matt-ker Kft az ország első MITSUBISHI BONTÓJA.A MITSUBISHI bontott, utángyártott és gyári autóalkatrészeinek forgalmazása, azóta is a cég legfontosabb feladata. A társaság az összes energiáját a fejlesztésre tette fel, hogy a lehetőségekhez képest, a legjobbat és a legtöbbet tudja nyújtani vásárlóinak, partnereinek. 1996. tavaszán új szolgáltatással bővült a kínálat.
 
A kétállású autószerviz, kettő különálló szerelő csoporttal várja az ügyfeleket. A fejlődés egyik újabb állomása 2000. május, amikor a BT átalakul, és KFT formájában tevékenykedik tovább.
Nem sokkal később, 2000. június 22.-én megnyitott a második üzlet. Így már a város két pontján találkozhatnak az érdeklődők az alkatrészek széles választékával. A MITSUBISHI népszerűsége töretlen Magyarországon. Ennek egyértelmű oka a márka kiváló eredményei. A megbízhatóságot mi sem példázza jobban, minthogy az utakon, nap mint nap találkozhatunk 15-20 évnél is idősebb autókkal.

A legkiválóbb gépjárművek sem működhetnek pótalkatrészek nélkül, és egyetlen típus sem lehet közkedvelt, megfelelő alkatrészellátás hiányában. A MATT-KER KFT jelentős alkatrész kínálatával járul hozzá a márka népszerűsítéséhez.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: