Targonca Centrum Kft.
Város: 1154. Budapest
Utca: Wesselényi utca 28. 5467
Telefon: 06 1 410-8181
Fax: 06 1 410-8181
Mobil:
GPS: 47.5468  - 19.1196
Weblap: www.targoncacentrum.hu
E-mail: info@targoncacentrum.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - haszongépjárművek
Bemutatkozás:

Köszönjük, hogy felkereste a Targonca Centrum Kft honlapját.

Közel másfél évtizede foglalkozunk használt targoncák értékesítésével. Ez idő alatt, teljes körű tapasztalatot szereztünk a szakmában.

Legfontosabb, hogy használt targoncát megfelelő szakmai konzultáció, illetve a választék személyes megtekintése nélkül kiválasztani nem lehet, mivel minden egyes gép műszaki állapota és értéke különböző.

Telepünkön folyamatosan megtekinthető és kipróbálható az alkalmazott technológiához legalkalmasabb gépek teljes választéka, az „üzemképes”, a „felkészített” és a „felújított” kategóriákban, bármely üzemmódban. A „felújított”, garanciális gépeink, ha nem nézi meg az üzemóra számlálót, akár újnak is tűnhetnek, de a műszakilag felkészített „üzemképes” gépek is hosszú évekig szolgálnak.

segítségével biztosan megtalálja a feladathoz legjobban megfelelő és az adott kategóriában a lehető legkedvezőbb árfekvésű gépet, melyet azonnal kiszállítunk az Ön telephelyére. A gépeken feltüntetett irányárak a fizetési konstrukció és a garanciális feltételek függvényében lefele is alakíthatók.

Kiválasztjuk Önnek a legkedvezőbb finanszírozási konstrukciót, ajánljuk karbantartási szerződésünket, illetve eseti , valamintpartnerünk szolgáltatását az időszakos felülvizsgálatokra.

Tekintse meg aktuális géplistánkat, de keresse fel telepünket – amely percek alatta város bármely pontjáról-, hogy személyesen segíthessünk a legjobb döntésben.

Vásárlásának finanszírozására kínáljuk a legkedvezőbb lízing-, hitel-, és részletfizetési konstrukciókat.

Mező István
ügyvezető

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: