Defensor Team Kft.
Város: 1131. Budapest
Utca: Rokolya utca 1/13 5461
Telefon: 06 1 340-2316
Fax: 06 1 340-2316
Mobil:
GPS: 47.5428  - 19.0872
Weblap: www.defensor.hu
E-mail: defensor@enternet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Társaságunk dolgozói 10 éve foglalkoznak a teljes mértékben magyar fejlesztésű és tulajdonú DEFENZOR vezeték nélküli távfelügyeleti behatolás-, tűzvédelmi, videó jelzőrendszerek és azok alkotó elemeinek fejlesztésével, engedélyeztetésével, gyártásával és telepítésével. Megalakuláskor a csak néhány fejlesztőmérnökből álló törzsgárdánkat folyamatosan bővítettük. Cégünket több lépésben fejlesztettük, mire a véglegesnek tekinthető Defensor Team Kft. kialakult.
A Defenzor rendszer kifejlesztése azért vált szükségessé, mert utólagosan is, olcsón, gyorsan, vezetékes háttér nélkül, címzetten tud felügyelet alá venni akár több száz érzékelőt egy gyűjtő központ. Telepítési ideje töredéke a vezetékesnek. Nem igényel utólagos helyreállítási munkálatokat. A megváltozott védelmi igényeket könnyedén követheti. Telepítése kiemelt jelentőségű lehet Műemlék épületekben és olyan intézményekben, ahol a folyamatos munka vagy szolgáltatás szüneteltetése csak nehezen vagy költségesen valósítható meg (szálloda, kórház, iskola, stb..).
A Defenzor behatolás jelző rendszert az összes alkotó elemeivel együtt, a Magyar Biztosítók Szövetsége akkor a legmagasabb kategóriába sorolta. A 2001 januárjától bevezetett új „Kiemelt biztonsági szintű távfelügyeleti” kategóriában is megkapta a Biztosítói Minősítési Tanúsítványt.
Tűzjelző rendszerünk először a BM-Top majd a 2001-től szigorúbb követelményeket támasztó BM-OKF Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítványát kapta meg a távfelügyeleti kategóriában a rendszerre és annak az összes alkotó elemeire vonatkozóan.
Figyelmünk a behatolás és a tűzvédelem mellett, az utóbbi években a vezeték nélküli - akár városi méretűvé is bővíthető - zártláncú videó megfigyelő jelző és rögzítő rendszerek irányába fordult, ahol szintén komoly eredményeket értünk el.

Jelenleg az országban 13 városi méretű általunk gyártott DEFENZOR távfelügyeleti rendszer üzemel egyenként 30 km-es ható távolsággal, melyek közül a Budapestit szeretnénk elsőként országos méretűvé bővíteni.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: