Eurogreen-Tiszafa Kft.
Város: 1163. Budapest
Utca: Cziráki utca 23. 5454
Telefon: 06 1 403–9705
Fax: 06 1 403–9705
Mobil:
GPS: 47.5075  - 19.1609
Weblap: www.eurogreenturf.hu
E-mail: eurogreen@tvnetwork.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - egyéb
        *  Föld, kert, telek - kert és parkrendezés
Bemutatkozás:

Az EUROGREEN – Tiszafa Kft. 1992- ben alakult, s főbb tevékenységeink közé saját termesztésű gyepszőnyeg előállítás és értékesítés illetve nagy füves területek mint labdarúgó - és golfpályák építése, felújítása és rekonstrukciós munkái tartoznak. Kiegészítő tevékenységként kert- és parképítést és fenntartási munkákat is végzünk.

Cégünk a 15 éves múltra visszatekintő sportgyepekre szakosodott és Európa több országában jelenlévő német Eurogreen csoport tagja és magyarországi képviselője. Ha sportcélú gyepfelületek illetve zöldfelületek építéséről vagy ápolásáról van szó, az EUROGREEN egy testreszabott és tartós megoldást kínál. "Gyepápolási rendszerben" jelszó alatt végzett szolgáltatásainkhoz nem csak a regenerációs szakemberek által végzett munkák, hanem a forgalmazott legmagasabb minőségű Eurogreen termékskála is hozzátartozik.

Szolgáltatásainkat az Eurogreen rendszer egymásba épített, meghatározott komponensek sorozatából építjük fel, amely a következő főbb területeket foglalja magába:

  • egyedi szaktanácsadás, helyszíni állapotfelmérés és analízis alapján
  • garantált minőségű Eurogreen fűmagkeverékek és hosszú hatástartalmú gyeptrágyák
  • összehangolt célgépes ápolástechnikai megoldások kínálata: gyepszellőztetés, lyuggatás, homokkiszórás, mélylazítás, felülvetés, simító boronálás stb.
  • kiegészítő ápolási gépek, mint trágyaszóró, vonalazó, fűnyíró gépek, valamint speciális termékek
  • kiváló minőségű vetett gyepszőnyeg termesztés és forgalmazás

Címünk:
EUROGREEN – Tiszafa Kft.
1144 Budapest Szlatina u. 5.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: