Metal - Union Felületkezelő és Szolgáltató Kft.
Város: 1154. Budapest
Utca: Bezerédi Pál utca 82-84. 5450
Telefon: 06 1 271-0018
Fax: 06 1 306-1347
Mobil:
GPS: 47.5533  - 19.1211
Weblap: www.metalunion.hu
E-mail: metalunion@metalunion.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
Bemutatkozás:

Alapítás éve 1990.
   
Tulajdonosok: Kovács Zoltán
                      Kosztolányi László 
  
Cégünk
EN MSZ ISO 9001:2001
EN MSZ ISO 14001:1997
szabványok szerinti tanusítással rendelkezik.

1982-óta különböző szervezeti formában működik a vállalkozás, melynek legutóbbi jogelődje 1990-től a METAL-UNION Bt. A cég folyamatosan 4-5 fő munkatárssal működik, és a megbízható minőségnek köszönhetően több partnerrel hosszú távú kapcsolatot sikerült kialakítani. A folyamatos megrendelések és fejlődés eredménye lett, hogy 2000. 06. 22-én megkezdte munkáját a METAL-UNION Kft.

Napjainkban eljutottunk arra a szintre, hogy 14 fő magas szakmai ismerettel rendelkező munkatársat tudunk folyamatosan foglalkoztatni. 2003-ban az országban az elsõk között vezettük be az ISO 9001:2001/ISO 14001:1997 integrált minõségügyi és környezetirányítási rendszert, ezzel is jelezve lekötelezettségünket a minõségi termelés és környzetvédelem iránt.

Társaságunk galvanikus horgany, nikkel és ónbevonatok készítésével foglalkozik. Horgany bevonatot a megrendelő igénye szerint többféle színre tudjuk kromátozni, és a kopásállóságot illetve keménységet különböző utókezelők alkalmazásával fokozzuk. Ónbevonatot fényes és matt kivitelben készítünk. Nikkelezést műszaki matt nikkel kivitelben vállalunk. Mindhárom galvanizálási eljárás tömeg és függesztett technológiával áll a megrendelõk rendelkezésére.

Tevékenységünk elsősorban villamos-, gép- és járműipari alkatrészek felületkezelés területére terjed ki. Termelésünk túlnyomó része, valamilyen termékbe építve exportra készül.

Társaságunk felkészültségéből és felszereltségéből adódóan szolgáltatásait az ipar azon szereplőinek kívánja nyújtani, akik magas minőségi követelményeket támasztanak. Függesztett kivitelű alkatrészek esetén igénylik a minden munkadarabra kiterjedő minőség ellenőrzést. A megrendelõi reklamációk mértékét hosszú évek óta az éves termelés 0,0001 % alatti szinten tudjuk tartani.

Elsősorban kis és közepes szériaszámú, megrendelésenként pár ezer munkadarabot gyártó megrendelőinket tudjuk magas színvonalon kiszolgálni. Kapacitásunkat dinamikusan tudjuk növelni és a megrendelőink igénye szerint átcsoportosítani. Rövid 3 - 5 napos határidővel teljesítjük a megrendeléseket a vállalási határidőt minden körülmények között betartjuk.

Üzletpolitikánk részeként határoztuk meg a bevezetett és mûködtetett minõségügyi és környzetirányítási rendszer keretein belül, hogy vevõink csak állandó, kiváló minõségû terméket kapjanak kézhez, mely termékek elkészítésekor a környezet terhelését minimálisra csökkentettük.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: