Dataclan Kft.
Város: 2030. Érd
Utca: Riminyáki út 83. 543
Telefon: 06 23 360-290
Fax: 06 23 362-856
Mobil:
GPS: 47.394  - 18.9139
Weblap: www.dataclan.hu
E-mail: dataclan@dataclan.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Építőipar - épülettervezés
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

A DATACLAN Fejlesztõ, Termékelõállító és Szolgáltató Kft. 1995. május 18-án alakult.
Tevékenységünket adatátviteli hálózatok kiépítésével kezdtük. A szakmai felkészültség és az eredményes teljesítés tevékenységünk bõvítését tette lehetõvé, a hálózatépítés mellé fokozatosan kiépült a mûszaki tevékenység, amely mostanra a legfõbb bevételi forrásunkká vált. Ez berendezések mechanikai kifejlesztését, a gyártási dokumentáció elkészítését, az alkatrészek legyártását, valamint a berendezés készre szerelését jelenti.
Az elmúlt idõszakban a saját fejlesztésû és gyártású termékeink túlnyomó részben banktechnikai felhasználásra kerültek. Számos pénzintézetben telepítettünk saját elõállítású pénzátadó zsilipeket, trezortermet, idõzáras pénztári trezorszekrényeket.
Cégünk más berendezések kifejlesztését és elõállítását is elvégezte, pl. csõpostához légszivattyú, polcrendszer, mûszerdobozok, kórházi rendszerek (világítás, nõvérhívó, stb.) mechanikai alkatrészei, egészségügyi, illetve orvostechnikai laborberendezések váza és mozgó alkatrészei, gépjármû rendszám-felismerõ rendszer mechanikai alkatrészei.
A vállalkozás a kiemelkedõ színvonalú szolgáltatás érdekében 1997. december óta valamennyi tevékenységére vonatkozóan ISO 9001 minõségbiztosítási rendszert mûködtet.
Bank- és biztonságtechnikai termékeink megfelelnek a szükséges szabványoknak és elõírásoknak, valamennyi érvényes MABISZ bizonyítvánnyal rendelkezik.
Vállalkozásunk árbevételét és eredményét folyamatosan növeli, eredményes gazdálkodásunkat a vevõi igényeknek való maradéktalan megfelelésnek, a rövid szállítási határidõnek és a végzett munka kifogástalan minõségnek köszönhetjük.

A társaság tevékenységei az alábbi csoportokra oszthatók.

· Adatátviteli hálózatok építése
· Gépészeti tervezés/fejlesztés
· Mechanikai alkatrészek/komplett berendezések gyártása (kooperációs is)
· Banktechnikai eszközök, berendezések, rendszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása

A mûszaki tevékenységek lényege az egyedi igényeknek való megfelelést biztosító mechanikai fejlesztés, szerelés, telepítés minõségi végzése.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: