Color Stone Kft.
Város: 1131. Budapest
Utca: Dolmány utca 40. 5411
Telefon: 06 1 412-0227
Fax: 06 1 349-9709
Mobil:
GPS: 47.5427  - 19.0941
Weblap: www.colorstone.hu
E-mail: info@colorstone.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - padlóburkolat, sportpadló
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A Color Stone Beton Kft., az 1981 óta működő, ausztráliai Cobblestone Paving termékeinek kizárólagos magyarországi importőre.

A Cobblesone Paving kül-és beltéri díszburkolati rendszere, az ausztrál piac jelentős tényezője, több mint 60 %-os részesedésével. A Color Stone Beton Kft. a kiváló minősítéssel rendelkező, világszerte népszerű anyag és technológia hazai elterjesztését tűzte ki célul.

A Cobblestone Paving által kifejlesztett anyag és technológia 1996 óta van jelen Európában. Azóta Spanyolország, Németország, Dánia, Ausztria, Szlovákia, Oroszország, Ciprus, Görögország és 2002 óta Magyarország csatlakozott ehhez a nagy múltú céghez. Termékeik világszerte megtalálhatók, Angliától kezdve az Afrikai kontinensen keresztül, az Egyesült Államokig.

Idén az áprilisi Construmán jelent meg az anyag és technológia. A nagyközönség elé való kilépése óta a Color Stone Beton Kft. országos értékesítői és kivitelezői hálózatot hozott létre, mely képviselőjén keresztül lehet ezt a különleges tulajdonságokkal rendelkező díszburkolatot megszerezni.

A Color Stone csapata bizonyos az anyag jellemzőiben, hiszen egybefüggősége, higiénikussága, sokoldalúsága mellett minden egyes termék eredeti Ausztrál minőség és rendelkezik az ISO 9001-es minősítéssel.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: