Irbex Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Távírda u.2/a. 5322
Telefon: 06 22 500-457, 06 22 390-591
Fax: 06 22 390-591
Mobil: 06 20 9445-755
GPS: 47.1922  - 18.413
Weblap: www.irbex.hu
E-mail: irbex@irbex.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Kereskedelem - élelmiszer, ABC
Bemutatkozás:

Az Irbex kft. 1996.-ban lett alapítva magyar élelmiszeripari termékek exportálásának céljára.

A cégünk által exportált termékek listáját az alábbiak alkotják :

a fagyasztott baromfihúsipari termékek,
a fagyasztott sertéshús termékek,
a fagyasztott vadhús termékek,
a fagyasztott nyúlhús termékek,
a fagyasztott zöldség és gyümölcs,
a sertéshúskészítmények,
a konzervipari termékek.

Termékskálánkból kiemelnénk a legszélesebb vevői igényeknek megfelelő fagyasztott húsipari termékeket , amelyek a külföldi szupermarketek polcain éppúgy megtalálhatóak, mint a nívós éttermek beszerzési listáin, hiszen a csirkehústól kezdve, a különféle vadhúsokon át a libamájig választhatnak vevőink a kínálatunkból.

Az exportra ajánlott termékeket azon magyar gyártóktól tudjuk a vevőink figyelmébe ajánlani, akik az európai minőségellenőrzési hatóságok szertifikátjaival rendelkeznek, a gyártóüzemek EU-s minősítéssel bírnak.
Külföldi gyártók esetében ugyancsak e kritériumoknak megfelelő gyártócégekkel alakítottunk ki kapcsolatokat, hogy az általunk kínált termékek a minőségi követelményeknek megfeleljenek független attól, hogy a  fogyasztó mely célországában található.

Az eltelt évek folyamán az exportpiacok kialakitása a környezõ kelet-európai országban kezdõdött el, igy Oroszországban, Ukrajnában, Romániában és az évek előrehaladtával ez a kör kibővült Szlovéniával, Horvátországgal, Moldáviával, Litvániával, Bulgáriával, Kazahsztánnal. Cégünk ezen piacok mindegyikén a helyi igényeknek megfelelően más-más stratégiával igyekszik partnereit kiszolgálni.

Egyik legfontosabb exportpiacunk Oroszország és Ukrajna, amely területen hely, nyelv, kúltúra ismereteinket elmélyültnek tekinthetjük az elmúlt 15 év ezirányú tapasztalatait figyelembe véve, és büszkén mondhatjuk, hogy cégünk egyike azon kevés magyar cégeknek, aki e rendkívül sok helyi sajátossággal biró piacokon, a kiélezett konkurenciaharcok közepette is folyamatosan tud a magyar élelmiszeripari termékeknek  piacot találni!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: