Calibra 96 Kft.
Város: 6000. Kecskemét
Utca: Ipoly utca 1/a 5301
Telefon: 06 76 504-116
Fax: 06 76 500-765
Mobil:
GPS: 46.9005  - 19.6798
Weblap: www.calibra.hu
E-mail: calibra96@calibra.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Építőipar - falazat
Bemutatkozás:

Üdvözlöm!

Bánfi Gergely vagyok a Calibra '96 Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója, engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek cégünket.

Cégünk 2000 év elején jött létre az azonos nevű betéti társaság átalakulása során. A jogelőd céget 1996-ban magánszemélyek alapították, a társasági forma után a tulajdonosi összetétel nem változott.

Az első időkben falazott szerkezetek kivitelezésével, gépi vakolással és beton aljzatok készítésével foglalkoztunk. Folytonos fejlődésünk során szükségessé vált a vállalkozói profit letisztítása illetve a tulajdonosi szerkezet átalakítása. 2003. márciustól Cégünk családi vállalkozásként működik, fő profilja az esztrich- és beton aljzatok kivitelezése illetve ipari padlók és térbetonok kivitelezése.

Az eddig eltelt időben az ország egész területén végeztünk kivitelezéseket, így jelen voltunk a Szolnok Plaza születésénél, a budapesti és pécsi Árkád üzletközpont, a tokaji Időskorúak Otthona, Kecskemét - Kadafalva Heliport ipari park, a kecskeméti Széktói Stadion és Széktói Strandfürdő kivitelezésénél. Társasházak aljzatkészítését végeztük Nagykanizsán, Ajkán, Budapesten, Kecskeméten és más vidéki városokban. Középületek megvalósításában jelen voltunk Dabason, Kelebián, Rákócziújfalun és Kisújszálláson.

Kivitelezéseink állandó beszállítókkal, alvállalkozók nélkül végezzük, ezáltal szavatoljuk a gyors, pontos és megbízható munkavégzést. Munkatársaim fiatal szakemberek, akik munkájukat teljes odaadással a Megrendelő maximális kiszolgálása mellett végzik.

Végezetül kérem Önt, "időzzön el" honlapunkon, ismerje meg munkánkat részletesen.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: