Országos Internetes Szakmai Tudakozó Kft
Város: 1043. Budapest
Utca: Dugonics u.11. 5298
Telefon: 06 1 369-3333
Fax: 06 1 231-3018
Mobil:
GPS: 47.5571  - 19.0822
Weblap: www.szakmaitudakozo.hu
E-mail: kozpont@szakmaitudakozo.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - egyéb
Bemutatkozás:
Több adatbázis-tag jelezte, hogy Szakmai Tudakozó néven keresték õket és igen kedvezõ tagsági díj ellenében ígértek internetes megjelenést , és egy 81-es hívásszámú telefonon történõ kiajánlhatóságot. Több partnerünk belépett ebbe a rendszerbe, hisz olyan kevés pénzbe került és különben is azt hitték, ez az a tudakozó, amiben Ok már évek óta tagok.
- A megkeresôk nem mi voltunk! -
Mások viszont, mikor megtudták, hogy ez nem az a SzakmaiTudakozó (telinformix ), amelynek hirdetéseivel - több, mint 10 éve - nap mint nap találkozhattak, megkérdezték: lehet az , hogy egy jól bevezetett névvel bárkit megtéveszthetnek, arathatnak babérokat? Szerintünk sajnos a nevünket használók élnek a jól ismert közmondásokkal:
járt úton könnyebb haladni, vagy idegen tollakkal könnyebb ékeskedni!
Mindezekkel kapcsolatban a hozzáértõk, de a mi véleményünk is az, hogy a névhasználat finoman fogalmazva is jogszerûtlen, de azért mi nem nyugtalankodunk. Miért? - kérdezhetik Partnereink, vagy az Olvasó. A válasz kézenfekvõ. Ez a típusú tudakozó-szolgálat, amit mi végzünk, már 1986-ban megkezdte mûködését "telinformix" fantázianéven, egyre bõvülõ (megyeszékhelyekre telepített) iroda-hálózattal. A helyismerettel rendelkezõ irodáinknak van egy - a hatékonyságukat jól követhetõ - tulajdonságuk. A tagok több éves tapasztalat szerint visszaigazolást kapnak a vásárlóktól, megrendelõktõl, hogy Õk a Szakmai Tudakozótól kapták az információt. Nem volt könnyû ezt elérni, hiszen sokan mondhatták: miért hivatkozzak Önökre, nem vagyok a reklámhordozójuk! Mi úgy szolgáltatunk, hogy Partnereink bizalmát hosszútávon is megtarthassuk. Alapelvünk egy olyan korrekt szolgálat, ahol a Partner és az érdeklõdõ is elégedett. Egyik szlogenünk a Szakmai Tudakozó mindenkinek megfelel, de válogatás nélkül nem lehet mindenki a tagja! Tekintse át honlapunkat, ahol megtalálhatók azon irodák, amelyek a fenti elvek szerint mûködnek. A puding próbája az, hogy megeszik, a mienk pedig, hogy felhívják irodáinkat, kipróbálnak bennünket. Honlapunkon már találkozhatnak a Szakmai Tudakozó mellett egy új fantázianévvel: "telinet". E mozaikszó a telefonos tudakozót, az információ-szolgáltatást és az internetes kereshetôséget igyekszik kifejezni.
Köszönjük érdeklõdését!
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: