Zeon InfoTech Kft.
Város: 1125. Budapest
Utca: Nógrádi út 11. 5232
Telefon: 06 1 219-5748
Fax: 06 1 219-5749
Mobil: 06 30 202-1144
GPS:  -
Weblap: www.zeon.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Cégünk az informatikai piacon 1999 óta jelen levő, dinamikusan fejlődő vállalkozás. Filozófiánk szerint minden vállalkozásnak szüksége van megbízható informatikai alkalmazásokra és infrastruktúrára, s ezt csak egy megbízható informatikai partner képes nyújtani. Ebben a szellemben szolgáljuk ügyfeleinket a kölcsönös megelégedettség jegyében..

Professzionális szolgáltatásaink közé tartozik a szoftverkészítés, rendszerintegrálás, Linux megoldások, informatikai projektmenedzsment. Fő erényeink és előnyeink: megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink teljes elégedettséggel használják irodai megoldásainkat. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásaink és termékeink magas minőségének biztosítására, a kommunikációra és a párbeszédre ügyfeleinkkel. Eme törekvésünk egyik alappillére a magas színvonalú ügyféltámogatási rendszer, amivel ügyfeleink a vásárlás után sem maradnak magukra; a Zeon InfoTech Kft folyamatos támogatását élvezik a szállított megoldással kapcsolatban.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: