Gumiflex Kft.
Város: 8002. Székesfehérvár
Utca: Sóstói Ipari Park, Sóstói út 10. 5224
Telefon: 06 22 321-321
Fax: 06 22 321-649
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.gumiflex.hu
E-mail: info@mail.gumiflex.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - gumis műhelyek
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

NAGY- ÉS KISKERESKEDELMI SZOLGÁLTATÓ KFT.

A Gumiflex Kft 1991-ben alakult, gumiabroncsok nagy- és kiskereskedelme céljából. Akkoriban fő profilunk a teher-gépkocsi gumiabroncsok forgalmazása volt, elsősorban a Volán vállalatok igényeire alapozva, termékválasztékunkban pedig főképp a Barum termékek szerepeltek. Tevékenységünk folyamán termékeink köre fokozatosan bővült, előbb a személygépkocsi gumiabroncsok jelentek meg, majd lépésről-lépésre eljutottunk a gumiabroncsok csaknem teljes skálájának forgalmazásához a vezető gyártók termékeire támaszkodva. Jelentős előrelépést jelentett cégünk számára, mikor 2000-ben a cseh MITAS cégtől kizárólagos jogot kaptunk gyártmányaik magyarországi importjára.   

1999. januárjában további termékkörrel bővült választékunk: szerződést kötöttünk a török JANTSA céggel tehergépkocsi és mezőgazdasági keréktárcsák kizárólagos magyarországi forgalmazására. Rendkívüli előnyt jelent számunkra, hogy kizárólagosságunk csaknem egész Közép-Európára érvényes: képviselőink segítségével Szlovákiában, Csehországban, Jugoszláviában és Horvátországban is mi árusíthatjuk a JANTSA termékeket. Ma már keréktárcsa választékunk is szélesedett: előnyös együttműködést folytatunk a PLES RT-vel és forgalmazzuk a német Hayes-Lemmerz G.m.b.H. és az olasz GKN-FAD cég termékeit is.

A gumiabroncsok és keréktárcsák forgalmazása során kialakult kapcsolataink és tapasztalatunk lehetővé tette, hogy gépjárműgyártó cégek részére komplex szolgáltatást ajánljunk fel: gumiabroncsok és keréktárcsák beszerzését, tárolását, szerelését és a gyártási ütemezésnek megfelelő beszállítását. Ilyen jellegű szerződéseink közül ki szeretnénk emelni az IKARUSBUS RT kiszolgálását, mely több mint három éven keresztül folyt kölcsönös előnyöket biztosítva az együttműködő partnereknek. A GUMIFLEX KFT növekedését új telephelyeink is tükrözik: a kezdetben bérelt irodákban és raktárakban működő székesfehérvári központ 2000-ben a Sóstói Ipari Parkban épített új telephelyre költözött, olyan multinacionális cégek szomszédságába mint a Philips, Denso.

Székesfehérváron kívül budapesti, pécsi, szekszárdi boltunkban is várjuk vásárlóinkat. A vevők szélesebb körű kiszolgálása érdekében mindegyik telephelyén gumiszervizzel rendelkezünk, ahol lehetőség nyílik a vásárolt gumiabroncsok felszerelésére és javítások elvégzésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: