Birizdó Kft.
Város: 6000. Kecskemét
Utca: Mindszenti krt 28. 5194
Telefon: 06 76 493-366
Fax: 06 76 482-640
Mobil: 06 30 399-1790, 06 30 995-5990
GPS: 46.8915  - 19.706
Weblap: www.birizdo.hu
E-mail: peti@mail.birizdo.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - márkaképviseletek
        *  Jármű - szervizek
Bemutatkozás:
A cég 1999 márciusától megújúlt nagyobb szalonban várja vendégeit. A kibõvült bemutatóterem alapterülete 700 négyzetméterre növekedett. Az új épületrészben ügyfeleink két szinten tekinthetik meg a kiállított autókat. Így lehetõségünk van bemutatni a Mercedes-Benz márka széles típusválasztékát.  
 
Cégünknél lehetõség van használtautó beszámításra, emellett kedvezõ finanszírozási lehetõségeket biztosítunk új és használt személy- és haszongépjármûvekre egyaránt.A csúcsminõséget képviselõ Mercedes márkát a hozzá illõ elegáns környezetben tudjuk bemutatni. A hatalmas szalonban kiállított autóknak köszönhetõen a leendõ tulajdonosok alaposan szemügyre vehetik, sõt esetenként ki is próbálhatják álmaik autóját. Bízunk abban, hogy szalonunkkal még jobban segítségükre lehetünk már meglévõ és leendõ ügyfeleinknek a számukra legmegfelelõbb gépjármû kiválasztásában.
 
A felsõ bemutatóteremben lévõ autókat egy teherlift segítségével emeljük fel a második szintre. Itt tekinthetõk meg a márka legékesebb személygépjármûvei. Jelentõs raktárkészletünkbõl biztosítjuk a szükséges anyagokat a szervízmunkálatokhoz és az alkatrészeladásokhoz. Ha az alkatrész nincs raktáron, annak beszerzését legkésõbb másnapra, különleges, rendszertelen fogyást mutató alkatrészeknél pedig 4-5 munkanapon belül biztosítjuk. Ügyfeleink éjjel-nappal, ünnep- és hétvégi napokon is biztosan számíthatnak segítségünkre a hirtelen fellépõ hibákkal kapcsolatban. A nap 24 órájában hívható segélytelefonszámunk: (06-30-9955-990). Ügyfeleinket barátságos, emberi környezetben fogadjuk. A szalonon belül egy hangulatos kis büfésarok is helyet kapott, ahol vendégeink kellemesen tölthetik el idejüket, amennyiben úgy döntenek, hogy megvárják a szervízre, javításra hozott autójukat.
 
Korszerû, az elõírásoknak megfelelõ technikával felszerelt 2500 négyzetméteres szervíz áll ügyfeleink rendelkezésére. A személygépkocsi javítási részlegen csápos emelõk, kétoszlopos emelõk, szerelõaknák segítik szerelõink munkáját. Mûhelyünk a BEISSBARTH cég által forgalmazott BEISSBARTH 6000-es géppel is fel van szerelve, amely lehetõvé teszi a személygépjármûvek görgõs fékpadon illetve lengéscsillapító ellenõrzõpadon történõ bevizsgálását. Az úthibákból származó futómû problémákat a futómû diagnosztikai géppel, gumiszerelõ- és centírozó géppel tudjuk orvosolni. A haszongépjármû részlegen 3 tonnás csápos emelõk, szerelõaknák és a BEISSBARTH 8000-es komplex gép segíti szerelõink munkáját. Rendelkezünk egy 18 méter hosszú, úgynevezett szerelvényjavító aknával, ahol nem csak a vontatókat tudjuk javítani, hanem egyszerre a pótkocsival együtt szerelvényként is. A BEISSBARTH 8000-es gép tartalmaz görgõs fékpadot és tengelysúlymérõt. Ezek segítségével ellenõrízzük a fékek állapotát a gépjármûvön, illetve a pótkocsin. Ha szükséges a futómûvet is beállítjuk a jobb menettulajdonságok érdekében.
 
A szervízmunkákat tiszta szerelõmûhelyben jól képzett szakemberek végzik, akik továbbképzését német oktatók segítségével folyamatosan biztosítjuk. Cégünk szervízmunkálataihoz kapcsolódik az autómosó, autófényezõ, illetve a karosszéria lakatos részleg is. Automosó egységünkben komplett szerelvények mosása is megoldható. A kézi mosással alaposabb, gondosabb munkát lehet végezni, mint a gépi mosókkal általában. A javítások után a gépjármûvek díjmentes mosást kapnak, hogy kívül-belül megújulva szolgálhassák tovább tulajdonosaikat. Az autófényezõ részlegnél kézi elõkészítés után fûtött Wolf kamrában festenek, a minõség érdekében. Mindig a technológiai elvárások legszínvonalasabb teljesítésére törekszünk az autófényezés területén is. A karosszérialakatos mûhely felszereltsége is megfelel a Mercedes-Benz márka igényeinek.
 
A Mercedes-Benz márkanév kötelez minket arra, hogy éppen úgy, mint a csúcsminõséget képviselõ termékek, a mögöttük lévõ szolgáltatások is a piacon fellelhetõ legjobbak legyenek. Legfõbb célunk ügyfeleink elégedettsége. Ennek érdekében folyamatosan javítjuk szolgáltatásainkat, képezzük munkatársainkat.
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: