Samata Kft.
Város: 2000. Szentendre
Utca: Ipar utca 12. 5191
Telefon: 06 26 318-912
Fax: 06 1 250-6057
Mobil: 06 20 421-6059
GPS: 47.6443  - 19.0728
Weblap: www.samata.hu
E-mail: info@samata.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - fémmegmunkálás
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Cégünk SAMATA Bt. néven 1993-ban alakult vas és acélipari termékek forgalmazására. Tevékenységünk nagyrészt különböző betonacél termékek nagykereskedelmi forgalmazásából állt. Felismerve a kiskereskedelemben rejlő gazdasági lehetőségeket nyitottuk meg vidéki telepeinket,
 árukínálat bővítése és meglévő készleteink folyamatos feltöltése mellett, törekedve, hogy vevőink a lehető legszélesebb választékban megtalálják az általuk felhasználni kívánt anyagokat.
Cégünk növekedése megkívánta a társasági forma átalakítását, így a SAMATA Bt. 1997-től Kft. formában működik.

Vevőink igényeinek kielégítése érdekében több hazai beszállítónk mellett külföldi kapcsolataink útján vas- és acélipari termékeket importál cégünk Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból.Piaci igények növekedésével társaságunk betonacél megmunkálással bővítette profilját, melyet statikai tervek alapján végez.

TUDATOSAN TÖREKSZÜNK SZOLGÁLTATÁSAINK FOLYAMATOS FEJLESZTÉSERE.

Cégünk fő tevékenységi köre a vas- és acélipari termékek kereskedelme, illetve betonacél megmunkálása és jól bevált állandó alvállalkozóink által helyszíni szerelés.Tekercsanyagból saját és partnereink számára egyengetünk különböző átmérőjű és hosszúságú betonacél szálakat.Igény szerint a nálunk vásárolt, illetve feldolgozott betonacél termékeket helyszínre szállítjuk az ország bármely pontjára állandóan bővülő gépjárműparkunkkal. Társaságunk partnerei között megtalálhatóak mind az egyéni építkezők /építtetők nagyobb építőipari és szerkezetépítő cégek.

Cégünk 2003-ban ISO 9001 minősítésbiztosítási rendszert vezetett be, melyre nagy hangsúlyt fektet mind a kereskedelem mind a betonacél gyártás terén.
Terveink között szerepel a betonacél megmunkálás automatizálása és a gyártási mennyiség olyamatos bővítése valamint a szakember gárdánk erősítése.

A termékek és szolgáltatások minőségéért minden dolgozónk felelősséget vállal.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: